Monday, 7 February 2011

gambar mayat berulat

salam petang isnin


yehaaaa..tetiba rasa nak taip lagi satu entry hari ni..nak bw line tersangat la tak bes..malas dah nak bising2..kalau bising pun bukan die boleh jadi laju pun..jom jamu2 mate kalau sapa2 nak tengok..tak pakse pun..dah lama ada dalam email cinonex ni ha..mungkin ada yang dah pernah tengok pic ni..tapi nak share jugak..


dah lama tak share benda2 macam ni..asyik meluahkan perasaan yang tak berapa nak betol tu jea..biasa la urat putus shot la sekejap..











kalau rasa tak nampak korang tenyeh jea atas gambar tu..ingat berapa kali nak pesan guna tetikus anda ok bukan tenyeh jari anda di monitor..karang tergeliat jari tu cinonex tak tahu..mayat ni mungkin orang asal kot a.k.a orang asli..tapi tak la pulak di ketahui di mana..mungkin original mungkin telah di edit gambar ni..


cinonex nak share jea..peace




p/s..ada rasa mual2 tak tengok pic ni..cinonex siap boleh makan dodol lagi time uplode pic ni..haha






9 comments:

weyna sofia said...

weekkk....mnth hijo ak...huhuhuhuhu

cinonex coreyan said...

uih..jangn2..tak lalu mkn nanti =)

anastasia said...

perghhh ...
nsb baik suda mkn bru buka ..
ngeri + mual .. (",)

cinonex coreyan said...

jaga2..jgn muntah =p

cemomoi said...

sampai masa kita pon ikut cam dia gk.. owh harp takkkkk

A.D.A.M. said...

Pelik semacam je mayat tu haa.

cinonex coreyan said...

cemomoi : yea betol..tapi biar la elok sifat jasad nye kan =)

cinonex coreyan said...

adam : ha pelik tang mane tu??..hehe

Somoon Gomp said...

seram nengok