Tuesday, 15 March 2011

aku bukan budak it

assalam


heloo..nyah kau nyah kau..bukan nyah si pondan tu tapi nyah tu bunyi macam halau la..berkuburlah sudah si heartbeat tu..malas nak layan lebih2 buat semak kat blog cinonex ni jea..tak mendatangkan hasil langsung..


aku bukan budak it..yes cinonex bukan budak it..nak kate buta it tu tak la tapi rabun jea..mungkin entry cinonex lebih kepada umum tidak kepada benda2 yang berkaitan dunia it..dah tu bukan bidang cinonex dah tentu2 la tak buat entry macam tu..


kalau cerita bidang cinonex karang dah tentu2 tak ada orang nak bace buat semak jea kan..budak2 it mungkin ada kelebihan dalam berblogging ni..tak kesah la die nak buat tutorial blog ke dan sebagainye..kalau tak ada diorang siapa lagi nak membantu mereka2 yang seperti cinonex ni kan..



bukan apa cuma ingin menilai sendiri entry2 yang di hasilkan..setakat mana level sesuatu entry itu kualiti atau hanya sekadar kuantiti..





p/s..pehh serius giler ayat..macam siot jea..haha

8 comments:

NuNu BeBeH said...

cinonex budak noti!!
heee~~gurau je..:p

black butterfly said...

sye pun buang heartbeat..menyemak ja...serabut kepala..^_^

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: haha..memang noti pun..mane tau nih..=p

cinonex coreyan said...

@black butterfly: tau pun..=)

Saiful Nazmi said...

tak nak try ipanelonline plak ke? jawab survey je dapat rm3... nak tau lebih lanjut, tengok ni...

Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik

cinonex coreyan said...

@Saiful Nazmi: yela..nanti cinonex dtng melawat sane..=)

uncle aziz said...

nyah ko dr sini!!!!
hahahah... guro2....

cinonex coreyan said...

@uncle aziz: haha..nyah balk nyah blk..peace bro =)