Saturday, 19 March 2011

aku nak buat segmen

assalam


hellooo..sedar tak sedar rupanye dah masuk hari sabtu pun..ramai dah blogger2 membutakan mata..pasti macam2 gaya dan skill sewaktu beradu..kepada mereka2 yang duk membesarkan biji mate tu blogging la sampai esok pagi yea..tak pun sampe bulan depan pun tak kesah..bukan cinonex yang bayarkan bil letrik korang..


cukup2 sekapur sireh..yes cinonex nak buat segmen sikit bermula esok pagi..bagi menghargai mereka2 yang tanpa ade rasa segan silu nye menfolowkan diri dalam blog cinonex ni tanpa di suruh pun..mungkin ade ramai yang cinonex tak folow balik atas sebab2 tertentu..jangan fikir yang tidak2..


mungkin ade sedikit cenderahati dari cinonex untuk korang walaupun tak bagak mane..sekadar memeriahkan suasana blogging dari membebel tak tentu arah..cinonex tak kedekut ape yang ade kite share same..bukan sesetengah mereka yang duk canang satu dunia dapat rezki dari blogging..tapi korang lupa ke semua tu datang dari sape??tak miskin pun kalau share same2..



ok lah malas nak bebel panjang2..tungguuuuuuuuu

6 comments:

NuNu BeBeH said...

Alaa....
xsabar nak tungguuuu....
ape die cinonex??
Bg taw la kite..
kite sesenyap je xbtaw org laen laa..:p

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: ooo nana dah lame buat keje macam ni..nak ngelat yea..hehe

Along Usop said...

uit?.. nanti roger2 la ye.. =p

dunia maiza said...

segmen apa ye..buat yg best tau

cinonex coreyan said...

@Along Usop: bulehhh..x de hal..

cinonex coreyan said...

@dunia maiza: biase2 jela..yg simple2