Friday, 18 March 2011

aku terlanjur lagi

assalam


helooo..pehhh rasa nak stalat atas dahi sendiri..macam2 hal la kau ni masalah lepas satu2 jadi nye..time orang sibuk2 time tu la ko sibuk nak rosak yea pc..lepas ni cinonex bagi kau nama masalah..


aku telanjur lagi..bukan cinonex yang terlanjur dengan sesiapa ok..jangan fikir yang tidak2..cume cinonex dah terlepas follower cinonex yang ke 1000..sory la tak sempat nak melawat blog sendiri 2 hari ni..sibuk dengan kerja dan masalah rumah tangga..sila percaye tanpa rasa segan silu walaupun cinonex belum kahwin..haha


sedar tak sedar dah ade 1000 pengikut cinonex..pape pun nak ucapkan terima kasih yea..nanti cinonex akan balas dengan segmen untuk korang semua..sekarang ni menumpang dekat pc orang..


ok la malas nak bebel panjang2 nanti cinonex update dan bw macam biasa ok..peace

10 comments:

meaw said...

mai nak tolong starlight kat dahi tu,hehehe :P

Miss Dill said...

pis!

Miss Dill^^

cinonex coreyan said...

@meaw: meh la mehhhhh..cinonex dah hulur dahi dah ni..hehe

HATYCIKNUURUL said...

alaaa,cinonex sy ni dh trlanjur lg?,.haiss,xabes2,.hehe,..

kite pon dh trlepas tp yg ke 100 bru,.haha,.aritu,.xreti la nk buat entri,.BK folo pon CN buat dono je cinonex,.hehe,.truk kn?,.

cinonex coreyan said...

@Miss Dill: pis balik

cinonex coreyan said...

@HATYCIKNUURUL: haha..ala cakap jea tak perasan =p

sherah said...

haha ingt telanjur ape lah tadi cenonet ni hehe

cinonex coreyan said...

@sherah: ha jgn fikir yg tidak2..hehe

dyea irdina said...

terlanjur bizi tak pe...

cinonex coreyan said...

@dyea irdina: hehe..betul2 jgn benda lain sudah