Monday, 14 March 2011

green is sexy

assalam


helooo..waaa bila time malam jea baru nak update entry..time siang nak kene mengelat baru boleh godek2 blog..kalau tak jangan kau bermimpi la teman..silap2 kene stalat atas dahi dengan bos..


green is sexy..betul ke warna hijau tu nampak sexy??..bagi cinonex biasa nye nampak sexy kaler blue jea..ha jangan fikir bukan2 sebab blue jea terus kelain..jangan fikir yang tidak2 yea..green is sexy ni sebenar nye satu jenama pakaian..cinonex tak ade la peminat fanatik pasal shirt atau sebagainye..cinonex kan simple jea orang nye..


kalau rasa nak usha2 shirt google jela pasal sexy green shirt..semua nak kene suap kurus la cinonex macam ni..tengok baju boleh tahan la simple jea..


ape yang penting pasal warna hijau ni ialah dah tentu2 la warna hijau ni warna kegemaran rasulullah kita..selain dari warna hijau jangan kutuk2 lelaki pakai baju warna pink ok..peace






p/s..suke la jugak warna hijau ni..

21 comments:

Jannah Miho said...

okey pe laki pakai pink. :)

fariza fauzi said...

ye ke hijau sexy??? biasa jee..ihih

dina darwina said...

warna pink pun warna kegemaran rasulullah jugak kan..hehehe

Anisah Zahorin said...

holaaa..saya suka biru^^

cinonex coreyan said...

@Jannah Miho: sapa kate yg tak ok tu..kalu cinonex pakai tak ok la kot..hehe

cinonex coreyan said...

@fariza fauzi: hehe..saje jea nak kate sexy

cinonex coreyan said...

@dina darwina: yup betul2..dulu selalu ngate ape la lelaki pakai pink..lepas dah tau tak ckp dah..insap..huhu

cinonex coreyan said...

@Anisah Zahorin: boleh jadi geng cinonex la ni suke biru..hehe

imnabila said...

saya suka hijau !
heeee ~ :)

cinonex coreyan said...

@imnabila: hehe..hijau sejuk jea mate tengk =)

miss'ENH said...

oh..saya dengan hijau dah sebati,,dari kecik saye tade kaler laen dah..huhu..

cinonex coreyan said...

@miss'ENH: alahai kesian nye..mane pergi warna2 yg lain..hehe

Puan Kutu said...

hijau memberi ketenangan..Ya juga warna kesukaan Rasulallah

cinonex coreyan said...

@Puan Kutu: yep betul2..lihat la kaler hijau selalu =)

anisyafrina said...

hehe..cute ape laki pakai pink..

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: yeke,kalau macam tu lepas ni nak pakai pink la,haha

anisyafrina said...

wow! hihi.. pakai ok! pastu jgn lupe upload gambar.. we all nak tgk ;p

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: pakai jea boleh..nak upload pic kene fikir 48 kali dulu..identiti di rahsiakan..hehe

anisyafrina said...

haha..macam tu plak... sebelum upload kaburkan muke dulu ;p

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: auchhh nehi2..haha

anisyafrina said...

hahahahahahha. ;p