Tuesday, 15 March 2011

ipad 2

assalam


heloo..rentikan la jadi penganti burung hantu ni..bagi la balik kerja die tengah2 malam ..esok dah la kene kerja tak pun ada yang kene study2 ni..karang tak pasal2 biji mata jadi macam panda..tak lupa juga yang tengah buat taik mata tu ha..fuhhh sedap layan tidoooo..


cukup2 mengarut..cinonex baru jea jejalan mengenai ipad 2 ni ha..cinonex bukan la advance sangat bab2 teknologi ni..ipad 1 pun cinonex tak pernah pegang lagi dah terus nak cakap pasal ipad 2..lantak la labu bukan ada orang kesah pun..


tunggu la cinonex kene no toto dulu ke boleh la nak beli..8 cinonex beli lepas tu konfem seminggu jea pakai 8 biji tu sebab terbakor..dah duit haram kan mana berkat..haha

sesiapa nak tahu mengenai ipad 2 boleh la tenyeh sini gune tetikus ok bukan guna jari tenyeh dekat monitor..kat situ banyak sangat info mengenai ipad 2 ni..sila2 jangan malu2 nak tenyeh..

14 comments:

ijam ismail said...

mhl la...
xmmpu..hikss
=)

cinonex coreyan said...

@ijam ismail: blogging la sampai lebam..kumpul duit bnyk2 mesti boleh beli..hehe

amny.. said...

belanja3x!!!

tolong belikan!!

anisyafrina said...

stuju dengan amny... cinonex blanje kitowang la... haha~

cinonex coreyan said...

@amny..: boleh2..bak sini duit..boleh cinonex belikan..hehe

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: buleh jea..tapi kene la klik nuff bnyk2 boleh cinonex belanje nanti..ckp jea nak ape..hehe

anisyafrina said...

haha... kite tuntut janji cinonex nanti tau amny ;p

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: buleh2..ada rezki lebih x de hal la..cinonex tak kedekut la..nanti cinonex nak buat komuniti ki$$..kalau nak join jgn malu2 yea..=)

anisyafrina said...

okeh je.. yg penting jgn lupe jemput ;)

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: insyallah..opsss terlepas cakp pulak..kang ada pulak yg ciplak idea nanti..hehe

anisyafrina said...

hahahahahahah.... terlajak perahu boleh di undur ;p

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: terlajak kate boleh gostan balik..hehe

Cik Bidadari said...

adoi... impianku... tengok.... semoga dapat beli gak..

cinonex coreyan said...

@Cik Bidadari: insyallah..simpan duit banyak2 ok =)