Tuesday, 15 March 2011

katakan buybye pada heartbeat

assalam


yehaaa..entry ni tiada sekapur sirih seperti biasa..terus kepada title entry..katakan buy bye pada heart beat..


penat dah bersabar dengan kau yea hb..penat sudah menyembang dan bergebang dengan kau..sudah berpeluh ketiak menaip email pada kau tapi masih tidak memberi jawapan yang di harapkan..


so dengan segala rasmi nye iklan heartbeat nyah dari blog cinonex..pulangkan pulangkan pulangkan..pulangkan apa yang dah kau rompak dari blog cinonex ni ha..buat bodoh jea kan stalat atas dahi laju2 baru tau sapa yang pedajal cinonex..


ok la malas nak bebel sebenarnye..kan hari tu pasal earning di hearbeat hilang..sampai sekarang tak pulang2 kan..anggap jea bukan rezeki..cinonex halalkan..peace







p/s..entry yang paling panjang rasanya..haha

2 comments:

M Y R A said...

eyh ? earning bley hilang ? peliknyaa?

cinonex coreyan said...

@M Y R A: yupp..die kate nak update utl..sampai sekarang tak bagi balk earning cinonex..nak kate bnyk tak la tapi dah boleh cash out..