Sunday, 20 March 2011

segmen bersama cinonex

-sudah di tutup-
entry melekat..nak bace entry terbaru faham2 sendiri la..

assalam sabtu


helooo malas nak cakap panjang2..terus kepada segmen yang cinonex nak buat..syarat2 kepada mereka yang nak join..syarat utama mesti la ade blog..kene jadi follower cinonex tak folow pun tak ape tapi kelebihan pemenang dah tentu2 la yang follow..ape yang korang perlu buat senang jea..


1 - tajuk segmen : segmen cinonex sedih tapi kelakar..

2 - letakan header blog cinonex dan juga pic di atas ni..

3 - ceritakan mengenai picture di atas..tapi cinonex tak nak cerita sedey macam muka dalam picture tu..tapi cerita kan benda yang kelakar mengenai picture tu..tak kesah panjang atau pendek yang penting kelakar..cerita yang paling kelakar di kire pemenang..

4 - tag 3 orang rakan blogger anda..

5 - tinggalkan url entry korang di ruangan komen ni..





tarikh tutup 20/03/2011 jam 11.50 malam..pemenang seorang saja..cenderahati berupa topup rm 10 untuk semua talian dan preview blog pemenang..






p/s..walaupun cenderahati tak la lumayan tapi kalau buat sepuluh kali kan banyak tu..ramai leh join dan ramai yang ada peluang untuk menang..kalau korang adalah satu2 nye yang join anda adalah pemenang..peace

23 comments:

akuwanblur90 said...

waaa... cinonex buat segmen.. huhu :)

kamarukom said...

wahlamak..segmen menarik nih hehehe

HATYCIKNUURUL said...

fuhh,cinonex cinonex,..kite xklako la,..cmne?,.hehe,.tp best ni,.

Anne said...

paling lemah part mengarang cerita ni.. (^^o)

diana said...

tak pandai buat orang ketawa..
buat orang marah boleh la..
:p

diana said...

tak pandai buat orang ketawa..
buat orang marah boleh la..
:p

dunia maiza said...

dah join n siap buat n3 u..layan je la cerit merepek dari maiza ni..

Az-Zahra Fauzee said...

macam bes je..
tp xde sense of humour..

Adzriel AB said...

ha..ha.. menarik

DonutVanila said...

wah...nmpk menarik ni..tgah cari idea nk tlis ape..hope smpat dpt idea sblum mlm ni..:)

DonutVanila said...

thank bro..tersilap tarikh plk..hehe..ade idea nnti sy join..:)

Firdaus Kasim said...

x de idea la.. tapi kalo hadiah up lagi, baru dtg idea.. hehe

jack said...

rasa nak join. Tapi belum ada idea tengok muka kartun tu sedih sangat..haha..masih ada masa untuk buat kan??...

i am S!L4H.. said...

err errr nk wat cite ape erh? ngee

dunia maiza said...

dah join,,kata cinonex maiza yg 1st join ek..segan lak ..ahaks :p

mykhalis said...

kene perah idea nie..ishh

Nadhirah-chan said...

saya nak join , jangan tutup lagi tau . huhu

Jack said...

dah join dah..haha

http://jack-sietbalau.blogspot.com/2011/03/segmen-cinonex-sedih-tapi-kelakar.html

Henry Zackery said...

waahhh !! ramai da join nie :)
tahniah bro !! berusaha lg :)

GeminiGurlz said...

kene cari idea dulu... nanti join...hehe

HATYCIKNUURUL said...

cinonexx,dh ttup ke?,.ni CN join,.hehe,.

http://lamanhatyku.blogspot.com/2011/03/segmen-cinonex-sedih-tapi-kelakar.html

hentam je la,.xtau ape motip cite tu

GeminiGurlz said...

da join.. hope u suke... hihi
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/segmen-cinonex-sedih-tapi-kelakar.html

Nadhirah-chan said...

dah join , timekasih baca walaupun tak kelaka langsung . lalala~

http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/segmen-cinonex-sedih-tapi-kelakar.html