Thursday, 20 January 2011

berat cinonex turun 100 kilo

salam harluu..


salam untuk hari khamis jugak..hari ni sedikit kebizian melanda diri cinonex..tak sempat nak taip entry..ni pun cinonex ngelat kejap..berat cinonex turun 100 kilo tu..jangan tak percaya dan tak payah nak gosok2 mata..betul berat cinonex dah turun 100 kilo..


tapi mereka2 jangan salah faham..bukan berat badan cinonex yang turun 100 kilo tapi berat cinonexcoreyan.blogspot.com ni ha dah turun 100 kilo bite..cinonex dah cuba buang mane2 yang tak penting dan simple kan mane yang ada supaya lebih ringan untuk blogger datang menjenguk ke blog cinonex..tak la kematu diorang menunggu blog cinonex ni terbuka..

dan mereka2 yang line intenetnya lembab macam siput babi tu boleh la tengok blog cinonex ni..so risiko untuk tekan butang pangkah di sebelah kanan da semakin berkurangan..



tapi masih perlu diperbaiki supaya lebih ringan..mungkin lepas ni cinonex akan guna scrol bar kot..tengok la kalau cinonex terlebih rajin..








seyaaa...






4 comments:

Daniela said...

waaa...
saya pun nak turunkan berat belog saya
tp sayang nak buang benda2 comel lam tu... =(

Mohamad Adib said...

patut nmpk ringan je...rupanya dh turun

Ina said...

aku pun dalam proses...untuk mengurangkan berat tuan dan blong nyer...

cinonex coreyan said...

daniela : jangn2 kesian2 buang jea..hehe..gurau jea..

adib : kurang la sikit dari seblom ni..nak kurangkn lagi..

ina : damo la kite..blog jea dah kurang..tuan blog tak kurang2..haha