Sunday, 12 June 2011

apa ada dalam tandas lelaki!!

assalamualaikum dan bismillah


helooo salam hujung minggu..salam la kepada semua malas nak ucap lebih2..tadi cinonex dah ucap2 dah..lama tak menggila blogging seperti dulu..adakah ari ni akan mengila seperti dahulu balik..habis semua blog orang cinonex terjah kan..sampai orang tegur mane2 pergi mesti ada cinonex ni ha..


ok2 cukup sekapur sireh..tak payah nak pembuka bual bicara lebih2 pulak..nanti orang lain nak bace pun tak berselera..ada apa dengan tandas lelaki!!..dah macam bunyi tajuk cerita indon plak ada apa dengan cinta..aahhh lantak la labu cinonex bukan nak cerita pasal orang indon ke apa..cinonex nak cerita pasal tandas..


bila sebut pasal tandas mesti orang terfikir..mesti la ada mangkuk tandas kan..tak kan meja makan pulak dalam tu..yang biasa kite tengok macam biasa la puntung rokok memang bersepah2 la..tapi bukan nak cerita bab tu..tapi kata2 atau ayat2 yang manusia berjantina lelaki dengan tanpa rasa segan silu dan konfidennye menconteng dalam tandas..



kata2 atau ayat yang biasa terdapat dalam tandas lelaki..



1) awek montok no tel bla bla bla..

-ha bab awek dan no tel awek2 ni memang banyak..kadang2 ada pulak mangkuk tingkat buleh pulak nasik tambah ayat tu montok dan gersang..pernah tak korang pergi try call no tu??haha



2) teman gay call ini number

-ha yang ni pun banyak jugak..bersepah2 dalam tandas pun jugak korang nak menjual yea..cukup2 la menjaja..karang cinonex azan dekat telinga korang karang baru tau nak tengok mengelupur ke tak..hehe



3) lukisan berbentuk lucah..eh lukisan dengan kata2 same ke??ahh lantak la labu tak kan cinonex nak lukis gambar tak molek kat dalam entry ni kot..karang tak pasal2 ade pulak orang yang mencarut dekat cinonex..

- ha bab lukis melukis ni memang kelassss..pelukis pun tak leh cari makan beb kalau diorang ni kerja die melukis..macam dah tak ada tempat lain nak buat grafiti ni ha..kalau pekse pendidikan seni ni konfem dapat A+..tak pun bunyi die serong sikit AAAEeeeeeee..haha



4) carut mencarut..caci mencaci dan sebagainye..kata2 nye sungguh kasar sampai cinonex tak leh la nak publishkan..karang orang kate cinonex mencarut plak..

- carut mencarut ni memang banyak dalam tandas,kadang2 tak ade ruang kosong dah nak tulis..punya la banyak lepas tu siap ade lukisan pulak..dah rupa macam cerita dah..



5) ayat ni paling mahal bagi cinonex.. ''aku di lahirkan kerana k*&d@m bapak ku bocor''

- mula2 cinonex bace ayat ni nak tergelak pun ada..dalam hati sape la mangkuk yang tulis benda alah ni ha..buleh pulak die terfikir nak buat ayat tu..orang kratif ni tak kire tempat..





kalau nak cerita banyak lagi benda2 ada dalam tandas lelaki ni ha..tu tandas lelaki la tandas perempuan cinonex tak tahu la plak ade ke tak benda2 macam ni..tapi tak semua tandas la ade macam ni..banyak jea tandas yang buleh buat tido macam tandas rumah korang tu ha..hehe


ok la malas nak taip panjang2..banyak lagi isu yang cinonex nak keluarkan cume rajin atau tak jea..





p/s..korang jangan buat yang2 tidak..jagalah tandas anda..

56 comments:

EiZaRaZiErYa said...

ahhaa....dasyat~ zie ngtkn tnds laki xdak mnde2 ni~ mse at sek dlu~ tnds ppuan pnuh gak natag ni..tp num phone 2 ..xdak lah..cume kate2 maki hmun at owg2 tertn2....bg zie~ owg yg tlis at dndg tnds..n ngate2 owg ni..pengecut...xberani ckp depn2..

btllah 2..downg ni nk kreatif xbertmpt..huhu..

wink3 >_<

Kak Aya said...

mak aiii banyaknya benda yang tak sepatutnya ada tapi ada dalam tandas lelaki....setau k.aya, dalam tandas wanita bersih je dinding2nya.

Freaky said...

haha setuju sangat dengan entri ni. semua ada dalam tandas laki

cinonex coreyan said...

@EiZaRaZiErYa biasa la..bila suh tunjuk kreatif masing2 kat tmpt yg sepatutnye x nak pulak..hehe

cinonex coreyan said...

@Kak Aya iyee kak aya..macam tu la..macam2 lagi ada..hehe

cinonex coreyan said...

@Freaky iyea..

amira marlisya said...

haha .. ye ke ? kelakar :D

tikin said...

huhu..mak aih..dahsyat tul tnds lelaki..huhu..

Mawar Berduri said...

pergh.... ramai sungguh lelaki kreatif..

Pyka Rahmat said...

fuyohh.

tieykah said...

hahaha.ape ada dalam tandas perempuan?

jeng2!

Edina Kasyah said...

kenapa dina mcm xpernah tahu benda2 mcm ni eh..HAHHA *minda positif*

peep said...

lupe nk senaraikan ni.. tahi yg melimpah2 kluar dr lubang.. haha :P

cinonex coreyan said...

@amira marlisya iyoo..kadang ayat pun kelakar..

cinonex coreyan said...

@tikin amboi..tandas perempuan macam mane plak??hehe

cinonex coreyan said...

@Mawar Berduri biasa la lelaki kan..haha

cinonex coreyan said...

@tieykah cinonex tahu jea ape ada dalam tandas perempuan..malas nak cerita..haha

cinonex coreyan said...

@Edina Kasyah sebb edina budak baik kot..hehe

cinonex coreyan said...

@peephaha tu kes ape plak??berak sipi kea?..bhaha

Cik Diana said...

hadOi.. macam2 upernyer... huhu..

aimi najibah^^ said...

alah..klo pmpuan ade mcm2 no fon laki,yg laki ade yg pmpuan..elok sgt ler tuhhhh..

NUR AIN AZMAN said...

HAHA! setuju lahhh. semua tu biasa la. alh, dr zmn sek lagi, semua tu dh ade, ngeeheee :P

cinonex coreyan said...

@Cik Diana iyola..

cinonex coreyan said...

@aimi najibah^^ x tau la plak eden yg tandas pompuan pun ada..caci maki kat org biasa la dengor..hehe

cinonex coreyan said...

@NUR AIN AZMAN aah dari zaman sekolah dan smpai bila2 pun akan ada..kalau masa sekolah dulu nak lepas geram dekat cikgu2 macam tu la..haha

einz miszmessy said...

kat skola pu n ada...smpai tak terkata..nak2 dak skrg...bukan la nak ckp owg dulu baik sgt...tp syukur la...dulu tak byk cm kes skunk ni~

NiNaBaNaNa said...

LOL , kalau tandas skola Nina . tandas perempuan BANYAK GILAAA ! kalau dah cat pun still tak paham bahasa kena conteng lagi . girl nye tak malu jual num , lukis lucah2 . haa , tapi cikgu2 ckp tandas laki okay , tak se-krestif perempuan . TERBALIK SUDAA DUNIA KAN ? hahaa

Khairil said...

rasa2 dalam tandas kena pasang cctv baru tak ada vandalisme ni...huhuhu

alif haris said...

nak pasang cctv nnt hilang privacy nk berak pulok .. cmne la nk atasi masalh ni kan ..

amir aizat said...

terbaik lah!

ZouL said...

hahaha..standard la tandas untuk mencurah idea2 yang kretif smbil meneran...90% idea creatif akan muncul apabila meneran..haha

Buffered Earning versi USD?

FIRDAUS HUSAIN said...

ko kene letak gambar yg ada dalam tandas tu baru best...hahaha
tp yg buruk2 tu kene la sensored ...huhu

farah wahedda said...

dkt tandas perempuan pon ade gak macam ni huuu

sangsuri said...

cinonex ni lelaki ker..suri ingatkan pompuan... hhuhu...(sbb slh tafsir nama cinonex tu cam cinoni..)

sowiy tuan tanah(blog)... peace.. ;)

# keep blogging yea... suka baca n3 di sini.. color template pn sgt simple dan ringkas (should have known that tn tanah ni lelaki from the blog color..tp mcm terlepas pandang lak..) peace yea tn tanah...

cinonex coreyan said...

@einz miszmessy macam sekrang ni terlalu bnyk terdedah benda yg bukan2..sebb tu la jadi mcm tu..

cinonex coreyan said...

@NiNaBaNaNa dah macam tertukar jantina plak eak..bagus budak2 lelaki sekolah kamu..haha

cinonex coreyan said...

@Khairil buleh gak..lepas tu ramai la yg rakm gambo bukan2..hehe

cinonex coreyan said...

@alif haris senang jea..sediakn tempat menconteng..org kite ni lagi di halang benda tu la yg die buat..

cinonex coreyan said...

@ZouL yeke macam tu..x tau la plak cinonex..macam biasa buat jea time cari idea..haha

cinonex coreyan said...

@farah wahedda uihhh budak pompuan dah maju sekrang ni..

cinonex coreyan said...

@sangsuri ahah x pea..ramai jea yg kate cinonex ni perempuan..tang mane prempuan nye ntah,..tq2 :)

Abang Stalker said...

bab2 maki memaki mmg da sah2 ada dlm toilet.x kira la toilet laki ke prmpn.nm abg stalker pun skli trpampang la dlm tu..mangkuk mmg sntiasa ada je nk kondem org kn.apa la..bdk2 kn,biasa la.tp da tua cm ni rs nk gelak.haha..kire top jgk la kn nm naik dlm toilet.kui3

alif haris said...

hahaha .. manusia memang cmtu .. lagi dilarang lagi buat .. huhu teruk2

IKmaLotFI HazAMy said...

kadang2 ade gak rase nk join same...tp tyme pikir tu,msti xde mnde nk gune utk conteng same..puhhhh!!slamat dr vandalisme...ekekekke~

Afiq Din said...

woohooo... terdedah semua... hahhaha

Scya Lollita said...

mse skolah dlu ak pernah kne dnde cuci toilet laki mmg perghhhhhhhhhhhhh ! hahaha



bru bdak skolah kot .

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

hurm... pernah silap masuk tandas dulu.... tapi tulah nsib bek xpergi buang lagi.. tengok wall kotor taw dah memang bukan toilet pmpn dah tu...

cpahniza said...

xsnonoh itu olang~ xda sivik..huhu

cpahniza said...

tp standard lah kn..mana2 p tndas awam ja msti jmpa suma ni...tlebey kreatif...hehe

cinonex coreyan said...

@Abang Stalker haha..mujur muka tak macam mangkuk tandas..kalau tak lagi femes..hehe

cinonex coreyan said...

@alif haris iye..benda yang kite larang ni lagi la nak buat..lebih baik kite surh jea die lagi senang..

cinonex coreyan said...

@IKmaLotFI HazAMy haha..betul la..cinonex pun join sekaki tapi tak conteng tandas la..conteng dorm..hehe

cinonex coreyan said...

@Afiq Din dah memang realiti..rasa nye ramai jea yang tahu..

cinonex coreyan said...

@Scya Lollita tu la mesti ko nakal sangat kan..sebb tu jadi macam tu..haha

cinonex coreyan said...

@Shiety Myra Chubbyra ;P haha nasib baik..buat nye ko tekan layan feel kat situ baru persan..tak ke berterabur kat mangkuk..bhaha

cinonex coreyan said...

@cpahniza kreatif tak bertempat macam tu la..hehe