Sunday, 10 April 2011

1 entry tarik 70 follower

assalam dan bismillah


yehaaaa..tiba2 jea rasa rajin nak taip sesuatu yang tak ada isi..kalau nak mengebang bagi la ke cinonex sampai pagi esok pun belum berenti lagi..tapi tak nak la sampai di cop sebagai blog yang tak ada isi just mencarut jea banyak kan..


1 entry tarik 70 follower..yes itu la yang terjadi kepada blog cinonex semalam..walaupun tak ada la sampai ratus2, ribu2 aptah la lagi..tapi dah cukup membuatkan rasa rendah diri..terima kasih pada semua rakan2 yang sudi folow cinonex..


mungkin juga sebab entry apa yang blogger suka baca??..bagi cinonex ni la antara entry yang orang bace sebab cube berinteraksi dengan blogger semua,bila bace jea mesti rasa nak komen..ramai yang memberi pandangan dan cadangan yang blogger2 tinggalkan di komen dan di shoutbox..pape pun terima kasih jugak..lepas ni boleh perbaiki lagi penghasilan entry yang lebih berkualiti..




happy blogging..yeahhhhh,peace






p/s..hari ujan la plak..baru nak mendobi..

36 comments:

pendekar laut said...

kejadian angka 3 dh rupanya..tahniah2,tertipu sbntar tadi,

cinonex coreyan said...

@pendekar laut yea2 =)

AkuMuzikFilem said...

oh. hebatnye. apa sangat kita ni. cinonex pun tak sudi bagi komen kan. huhu

♥ qyla ♥ said...

saya tak cuba mgebang , tapi belog cinonex best .*oke saya gebang* haha joking .
nak jadi follower jugak laa , bole ? hehe ^^

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem alahai..sedey plak kawan kite neh..nanti org sebu laju2 eak..hehe

cinonex coreyan said...

@♥ qyla ♥ boleh silakan =)

adan said...

tahniah ^_^

.:|kamaryeah|:. said...

tahniah la 1 entry sebanyak tue tarik follower~
klo ade 10 entry mcm tue mg meletops blog cinonex~

cinonex coreyan said...

@adan terima kasih2

cinonex coreyan said...

@.:|kamaryeah|:. haha..x de nye..=p

Usop Wilcha said...

Tahniah...

Tips penjagaan gigi

**::CIKNUURUL::** said...

btol tu cinonex,..kite bt entri yg knon2 bersoaljwab dgn reader's,.bru diorg dtg trjah,.hehe,.tp CN dtg je tengok cinonex ni,bile la die nk tepek gmbo die,.kui3,..

sayanakhiburan said...

TAHNIAH BRO CINONEX!

i am S!L4H.. said...

fuhh yooo. eh cinonex ni bro ke?
agagagaga

Fizalinolie said...

Selamat berkenalan.. Terima kasih yer kerana sudi singgah d blog saya. Then happy blogging also...

beautiful_rose said...

aha..kenyit2 mata ku gatal =p











70?




hebat!













aiseh...gua surender sama lu.......

Koding said...

Wahh!!!!
Kagumnya...

Kenyataan ini membuatkan aku rasa patut folooo ko jugak...

Tahniah kerana entri anda itu sangat berjaya...

cinonex coreyan said...

@Usop Wilcha terima kasih =)

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** yup..mungkin lepas ni akn buat entry macam tu lagi..sebab saje jea try bace tips2 buat entry..hasil die menjadi..alahai x dapat la kot nak tepek gambo..hehe

cinonex coreyan said...

@sayanakhiburan berehhh x dehal..terima kash lo

cinonex coreyan said...

@i am S!L4H.. haha..rahsia mane leh bgtau..=p

cinonex coreyan said...

@Fizalinolie salam ukhwah..=)

cinonex coreyan said...

@beautiful_rose jgn gitu..rose pun boleh dapat ape..ntah2 boleh lebih lagi..=)
tapi kene usaha lebih sikit la..

cinonex coreyan said...

@Koding yea tq2..saje jea try2 buat entry soal jawan dgn reader..=)

toyolkiut said...

wah..
hebat tu!
TK punya 3 orang sehari pun xdpt..
hehe..

cinonex coreyan said...

@toyolkiut ala ok la tu dari tak ada langsng kan =)

amny said...

tahniah..^^

fendy said...

mari menarik traffic blog ni. :)

khaifaiz said...

Tahniah cinonex.. boleh nak menuntut ni...

Freaky said...

woah tahniah la dapat ramai follower untuk 1 entry

awie958 said...

wahh memang hebat la cinonex ni..singgah tengok sini yer...klik pada gmbar jika ingin resolusi lebih cantik

Telaga Tujuh Part 1
Telaga Tujuh part 2
Telaga Tujuh Part 3

shezwan said...

bagos2.. tahniah!! keep it up k.. Ganbbatte ne!! ^_^

dwaty said...

wah tahniah la....and thax coz sudi komen kat blog saya....

zaty luvlianncezzz said...

hehe.ur blog kn beshh.mst la owg pollow :)

zaty luvlianncezzz said...

hehe.ur blog kn beshh.mst la owg pollow :)

FreESiA said...

tahniah kepada cinonex...