Saturday, 22 January 2011

m@t@haw si pengerak trafic

salam sabtu..


harluu..hari ni cinonex terpakse merajinkan diri datang ke opis untuk menyiapkan kerja2 yang tertangguh dan sempat mengelat sekejap..cinonex dah lama nak taip entry ni..baru sekarang ni berkesempatan..



kalau korang tak nampak korang tenyeh jea atas picture tu dengan tetikus korang..tapi jangan tenyeh tangan korang dekat monitor tu plak..kalau tak nampak jugak meh sini cinonex sula biji mata korang..haha


picture tu menunjukkan trafic masuk ke blogs cinonex datang daripada blogs http://matahaw.blogspot.com/..macam mane m@t@haw buat cinonex tak tau..lepas jea cinonex letak award m@t@haw dekat blogs cinonex aliran trafic blogs cinonex semakin meningkat..picture trafic tu setakat minggu ni sahaja tau..



kalau korang nak tahu macam mana korang rajin2 la jenguk ke blogs beliau..say helo la pada haw..yang penting auto trafic ni halal ok walaupun tak di ketahui trafic datang dari mana..pendekar berkuda pun pernah cakap trafic ni real..bukan tipu2 punya macam yang duk bising2 pasal auto blogwalking tu..



pape pun cinonex nak ucapkan pada m@t@haw kerana banyak membantu menaikan trafic cinonex..terima kasih terima kasih..









p/s..diam2 m@t@haw berisi tau..bukan diam2 bisu..=)



4 comments:

KUREKURE COMEL said...

alamak...kurekure jumpe org pemes la ni...malu i..hehehe

cinonex coreyan said...

ape yg pemes ni..kurekure lagi pemes la..hehe

Hot Mama said...

wah! tahniah cinonex :)
mama pun bru je dpt award dr MataHaw ni..
Trafik dia pun dah masuk dah..harap2 akan meningkat lg kan..
Trima kasih la kat MataHaw tu..hehe

Entri Terkini : Tips Meningkatkan Trafik Blog Bersama M@t@Haw

cinonex coreyan said...

betul tu hot mama =)