Monday, 17 January 2011

siapa ratu dan raja longkang

salam harluuu..


yeah time cinonex bergodek2 blog sesudah berjaya menyiapkan kerja2 yang di pertanggungjawab kan..cinonex kan pekerja yang rajin dan berdidikasi..haha..ok tipu jea sume tu..


sambung cerita semalam nak bace tenyeh sini yang duk merendek ke mall2...korang nak tau siapa raja dan ratu longkang..meh tengok gambar ni..


cinonex klepet dari google..empunya gambar minta halal la yea

korang nampak ape yang cinonex nampak..cinonex malas nak edit2 picture ni..kalau nak bagi bagak korang tekan jea kat tikus korang tu dekat gambar jangan ada yang cerdik pergi tonyoh tangan korang dekat monitor pc korang tu..karang tak pasal2 keras kat situ..cinonex tak bersalah dalam ini cerita..


tu la die gambar buah bowling yang duduk dalam longkang..ha buah??..apa2 jela labu..pusat bowling di antara pusat wajib pergi kalau ujung minggu..tapi cinonex tak pandai main pon..just jadi tukang sorak jela..kalu cinonex main longkang tu dah macam bespren..tu pun mujur masuk longkang jea..silap2 masuk lorong orang sebelah..haha


tipu kalau korang main bowling tak penah masuk longkang cinonex berani kerat kuku la..so permainan bowling dan longkang tu dah biase..mereka2 yang biase main dan biase buah bowling masuk longkang tu la raja dan ratu nye..senang cakap orang yang tangan pekong la tak reti golek bola..kasar sikit bunyi die..



bawa la family pergi beriadah yea..bowling pun ok..ok lah cinonex malas nak merepek2 dalam blogs ni ha..maju lah sukan untuk negara..yeahhhhhhh

cinonex klepet dari google..empunya gambar minta halal la yea













p/s..boleh tak buat pertandingan ratu dan raja longkang??..kepala semakin berdenyut2..hari yang sunguh serabut seperti kepala cinonex..








2 comments:

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Kena prktis lebih sikit.... dia masuk parit pulak..ahaha!!!

cinonex coreyan said...

buleh..nanti cinonex pi nuntut ilmu dulu..haha