Saturday, 19 February 2011

cara parking kereta paling menarik

as salam

yehaa..cinonex sangat alegik kepada mereka2 yang salah parking kereta atau parking kereta main ikut kepala lutut die jea..lepas tu mula la cinonex pegi gores2 dengan duit syiling dekat badan kereta tu..buat mural orang kate..ok tipu gila nak buat kerja yang tak faedah tu ha..


ni antara cara parking kereta yang korang boleh gunakan..itu pun kalau nak guna cara ni la..konfem tak akan menyusahkan orang..










p/s..aishh memang tak menyusahkan orang kan..

22 comments:

KUREKURE COMEL said...

perhhhh....mesti nk kata pompuan kan...hehehe..
parking mmg ekstrem abis la....ish2..

zati embong said...

hoho,part yg xkacau memang xmnyusahkan tp smpai naik atas kete org 2 mmg xleh blah

Si DauN CeRi said...

woha!!! mcm ni punye gaya parking pon ade ke??? canggih!

cinonex coreyan said...

@KUREKURE COMEL: x de x de..cinonex tak cakap pun..hehe

cinonex coreyan said...

@zati embong: skill tu..hehe

cinonex coreyan said...

@Si DauN CeRi: ada2..sebab orang pun macam2 gaya..hehe

zaty luvlianncezzz said...

perghhhh!! menarik gla

btw plz elp me:(

http://eityzaty.blogspot.com/2011/02/tolong-advice-zaty-mana-u-yg-bgossss-n.html

Emma said...

macam2 daaa

cinonex coreyan said...

@zaty luvlianncezzz: yea..memng menarik..banyk lagi pic2 sebenrnye..hehe

cinonex coreyan said...

@Emma: macam astro tu..macam2 ada..hehe

laskar rainbow said...

mmg superbbbbbb laaa macam tu ;DD

cinonex coreyan said...

@laskar rainbow: x teringin nak cube ker..hehe

k.a.s said...

lepas ni blh cuba parking camtu kat fakulti~ konfom pak guard x saman atau clamp. hehe

cinonex coreyan said...

@k.a.s: sila2..jgn malu2 nak cube..hehe

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

kejadah parking mereka~ XD cmne masuk dalam air tuh?? tak leyh bla

Puanbee said...

tak sanggup nak cederakan keretaku sebegitu rupa..waww

cunndaa said...

hahahaaa....sengal parking kete macam tu....adoiii...

cinonex coreyan said...

@Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz: cinonex pun tak tahu..nanti cinonex tanye die..hehe

cinonex coreyan said...

@Puanbee: kalau tercedera macam mane??hehe

cinonex coreyan said...

@cunndaa: diorang nak cepat tu..sakait perot agaknya..hehe

APAN said...

yg myvi atas sekali tu ade gak ke?
cam menipu je...
haha...

cinonex coreyan said...

@APAN: ada adaaaaaaaaaaaaa