Thursday, 17 February 2011

cinonex seorang pengkid

as salam tengah hari khamis



helooo..uihhh mata naik lebam bila lepas makan tengah hari ni ha..bukan lebam sebab mengantuk ok tapi hari ni cinonex banyak berjalan2 jela..


cinonex pun tak tahu la apa pandangan orang pada diri cinonex..


kalau tak nak nampak jangan malu2 nak tenyeh pic tu..guna tetikus dah banyak kali cakap jangan guna jari tenyeh dekat monitor..ada ke keyword macam tuu..macam siottt jea..cinonex ni lelaki sejati tahu tak..asli tak caye meh tengok..ok tipu giler nak tunjuk kat orang..haha




p/s..dunia2..pape pun ok gak boleh cinonex buat satu entry..haha




14 comments:

apek poyo said...

oit...mano buleh menilai org mcm tu..cis btl la budak tu...ekekkek

CahayaCintaIlahi said...

hahaha ade gak org search cenggitu ekh ..
adoi macam2 ;)

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

haha .. auni pun kene jugak .. tapi searching under blog lessy .. :D

cinonex coreyan said...

@apek poyo: tu la pasal..ni kategori serbu tak pakai helmet la ni..hehe

cinonex coreyan said...

@CahayaCintaIlahi: ha tu la pasal..hehe

cinonex coreyan said...

@jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ: hehe..macam2 la orang cari keyword ni kan..=)

fiqkbe said...

hehe.. kekadang tu ntah pape yg diorg search kn.

cinonex coreyan said...

@fiqkbe: ha tu la..ni antaranya la..banyak lgi keyword yg pelik2 masuk blog cinonex..hehe

ain revival said...

wahh..dasyat punya olang..
maen hentam jep..jom pukui rmai2~

mira_nas said...

jangan betul2 sudah la.. hik3

cinonex coreyan said...

@ain revival: jom22..hehe tak baik buat cam tu..orang yang cari tu agaknye pernah bace blog cinonex n entry pasal pengkid yg cinonex pernah buat dulu..mungkin die nak buke balik tapi tak ingat name blog cinonex..tu yang search keyword macam tu kot..

cinonex coreyan said...

@mira_nas: aip..biasa ni nak kene babap yea..hehe..lelaki sejati la..=pp

Wan Sandx said...

haha mcm2 yerk cinonex.....pemes la ko...

Arya Putra said...

pengkid? LOL..
cinonex ni girl ke?
hehehe..