Thursday, 17 February 2011

kasut terkecil di dunia

as salam

yehoo..walaupun line internet celcom bb tersangat la perlahan tapi cinonex cube juga untuk update dan bw..tapi nak tunggu satu blogs terbuka tu memang kematu la..kebas punggung rasa nye..


ape yang cinonex tahu 35 pasang kasut telah di pamerkan di hong kong pada januari 2011..salah satunya adalah kasut terkecil di dunia dengan ukurang hanya 3.8 panjang 1.8mm lebar dan 2.2mm tinggi sahaja...ni ha dia..






aisshh macam mane diorang buat pun cinonex tak tahu..sebab dulu cikgu cinonex tak sempat nak ajar mati tergeliat tangan masa nak tunjuk cara2 buat kasut ni la..haha






p/s..siapa yang nak pakai tu..hehe

10 comments:

URY said...

ehh..keciknyee..
mgkin bleh bagi ulat gonggok pakai, tapi kenalah buat banyak2 baru cukup.

NuNu BeBeH said...

alololo...
comel lah...:D

cinonex coreyan said...

@URY:
ulat gonggok ada berapa kaki..hehe

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: beli la kalau comel..hehe

khairul hisyam said...

bagi sape pakai? hahaha

cinonex coreyan said...

@khairul hisyam: sapa2 yang rasa nak cube pakai..hehe

mykhalis said...

untuk sapela kasut nie..hilang sebelah puasla nak mencarik

cinonex coreyan said...

@mykhalis: untuk cinonex kot..hehe

k h a i r i y a h said...

cute je.. :D

cinonex coreyan said...

@k h a i r i y a h: tgk tuan blog la kiut ke tak..hehe