Tuesday, 15 February 2011

spiderman dah letak jawatan tapi siapa penganti??

as salam selasa


yehaaa..ni la antara kerja gila cinonex sekarang ni..walaupun line internet masih lagi di tahap siput babi belum lagi bertukar jadi kura2..cinonex cube untuk update dan bw sampai lebam..dah time cuti kan gunakan la masa yang ada tu..


spiderman dah pun letak jawatan tapi ada ke panganti nye..ada2 jangan risau konfem jadi pujaan hati ramai nanti..

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


ni la yang penganti si spiderman tu ha..dari mane die dapat ilmu ni pun cinonex tak tahu la..hehe






p/s..korang boleh panjat macam tu..kalau boleh cinonex belanje makan cikedis..





37 comments:

nub said...

wahahah..adoiiiii

cinonex coreyan said...

@nub:
ni nak bagi nama ape sebagai peganti spiderman ni..hehe

Freaky said...

wahaha tu cat-man... pandai lak die panjat

misza said...

spider-cat...

aienz nawawi said...

hahahahaha . aduii
kucen2
kat dinding dah kau melekat
hahak

cinonex coreyan said...

@Freaky: tu la..dapat ilmu dari spider man ni..

cinonex coreyan said...

@misza: ace cube try test gabung name tu..hehe

cinonex coreyan said...

@aienz nawawi: die kene geget dengn labh2 kot...tu yg dapat virus ni

Sekamar Rindu said...

salam..

hahahahha.....hebat kucing tuuuu

tintasanubariku said...

comerr kucin itu...=)

khairul hisyam said...

hahaha . cool seh

TiKa LEh said...

mcmane dia pnjt tu??comel..

i am S!L4H.. said...

hahahaha....klaka la..kucing sape la tuh..

cinonex coreyan said...

@Sekamar Rindu: uihh belajat bertahun nak lepas panjt tu..hehe

cinonex coreyan said...

@tintasanubariku: haha..comel2 =)

cinonex coreyan said...

@TiKa LEh: nanti cinonex tanye die macam mane die panjat..hehe

misSbLurRy said...

perg...ke ade org dajal diakan kucing nie..g sangkut dia kat atas 2

cinonex coreyan said...

@misSbLurRy: x tau nak kate la..tak maybe mungkin la kot..hehe

Anati Soki said...

kalau spiderman tgk nih.. mesti spiderman rasa rendah diri.. wakakakkak.. :) nice one

cinonex coreyan said...

@Anati Soki: bukan stakat rendah diri..spiderman balik rumah pakai skirt tau x..malu dah nak pakai unifom die tu..hehe

intan izani said...

cute la kucing tu mcm tu ;p

cinonex coreyan said...

@intan izani: haha..kiut macam mane tu..kiut macam cinonex ke =p

asianmodelprety said...

kucing tu tengah berlatih hikmat spidey ke...heheh..

cinonex coreyan said...

@asianmodelprety: mungkin la kot..nak ngetest ilmu..tapi gayat..x caye tegok muka kucing tu =p

EZZAT said...

sape tepek kucing nie kat dinding?? hebat doe..

4umyfans said...

kucen yang hebat! kalah kucen teman... yeayy!

anisyafrina said...

hahaha... OMG!! boleh kalah spiderman dengan kucing ni... :D

cinonex coreyan said...

@EZZAT: tuan die kot yang tepek..hehe

cinonex coreyan said...

@4umyfans: suruh la kucing tu p berguru dengn kucing tu..hehe

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: penganti spiderman ni..

miss'ENH said...

haha..teror lah kucing tu ek..

AmYcOzZo said...

Adoi gambar kucing rupanya.. huhuhu

cinonex coreyan said...

@miss'ENH: die belajar dengan cinonex..hehe

cinonex coreyan said...

@AmYcOzZo: bis tu ingat pe??..x kan lembu pulak..hehe

GeminiGurlz said...

supercatwomen... hehehe

burnkelana said...

tu namenye "catman".. hehehe..

cinonex coreyan said...

@burnkelana haha..buleh la..