Tuesday, 27 September 2011

kereta gempak! pemanduan terhegeh hegeh

assalamualaikum dan bismillah..



helooo salam selasa rasa nye dah beberapa hari cinonex tak update blog ni ha..sekadar melihat posting saja langsung tak bernafsu nak menaip entry..mungkin perlu mencari menambah perisa untuk kembali bernafsu seperti dahalu..


kalau sebut pasal kereta ramai yang menggunakan kereta dalam kehidupan seharian..jangan kan orang dewasa budak2 sekolah pun ada yang dah pakai kereta tapi bukan kereta betul la..kareta mainan jual 3 sepuluh kat pasar malam..



tak lupa jugak pada kaki2 kereta..sebagai contoh dah elok2 kereta wira comey lotey nak jugak convert jadi evo..tak ape lah nak buat macam mane dah nama pun minat kan..lantak la labu duit korang bukan duit bapak cinonex pun..tapi kalau dah banyak duit baik beli evo terus kan..


ape yang cinonex nak gebang kan pasal peminat kereta2 yang di modific ni ha kereta je gempak! tapi pemanduan terhegeh hegeh macam siput sedut..bukan sebab die sayangkan kereta ke ape tapi memang lembab dalam pemanduan..apa yang cinonex lihat nak keluar simpang pun tersenguh senguh..kamon la jangan buat malu pakai kereta jea ganas tapi pemanduan terhegeh2..agresif sikitttttt


kalau rasa pemanduan tu terhegeh2 lebih baik pakai kereta sorong je..ko tolak sampai lebam tak la menyusahkan orang lain sampai nak kene beratur panjang berjela..mujur cinonex ni jiwa rempit kalau tak dah tentu cinonex termasuk kategori ni..haha


ehh entah kenapa tiba2 jea tertaip entry macam ni..yela pagi2 ade kereta buat lawak depan cinonex..haha









p/s..pagi2 cinonex dah mengarut..rasa nye lama sangat tak mengarut dengan cerita2 cinonex..

10 comments:

Cikgu Bada said...

tu le pasal..menyusahkan org lain

Sue said...

huhu..penah jadi jugak..tah pape..bygkan..i punye ego pink tu boleh potong keta sannteekk tu dgn slambe je...kaw bygkan..

Ungu Violet said...

keta tayang jer tuh...huhu

muse said...

hehe mesti tengah sms tu ...

kpah k-poh said...

betul..betul..ada satu kete tu..buh sayap tinggi oo..ingatkan laju ler...tapi kete kancil buruk akk ni lagi laju..

syiela said...

betul tu... tengok keta gempak habis.. bwa slow ngalahkan siput sedut... hish saja nak nunjuk ke

Allya Syahirah Riff said...

kesian kereta tu. ngeh2.

ieyza afieyna said...

berhemah la.. hee

ieyza afieyna said...

berhemah la.. hee

fuad ansari said...

jangan dilihat pada kereta.. lihatlah pada pemandunya... (",)

sabar ye... sedikit ujian utk hati tu.. (",)