Saturday, 22 January 2011

betis duit syiling

salam malam sabtu..


harluu..baru ada rasa2 nak naip sikit..ni pun rasa macam tak best nak online sebab lain internet macam siput babi..apa yang tak kena entah..kat ofis pun sama..saja menimbulkan kemarahan cinonex yang beremosi sejak akhir2 ni..orang kalau tengok muka cinonex macam nak makan orang..


betis duit syiling ni bukan kat betis die ada duit syiling tu..kalau ada duit dah lama orang tu kaya raya..maksud die betis2 orang yang ada kudis2 tu..kudissss tak kan korang tak kenal rupa kudis tu macam mane..ataupun kesan2 hitam dari parut2 dulu..macam dalam gambar ni ha..



sebanarnya bukan ape..hari ni pasar malam..lepas magrib tadi cinonex usha2 kat pasar malam..terpandang la sorang gadis..tengok dari atas pehhhh muka macam model..mleleh ayak liok tengok..tengok tang bawah bukan ayak liok jea keluar dengan nasi2 ayam goreng sotong sayur pea yang belasah tengah hari tadi boleh keluar balik..



ko dah tahu betis ko to licin putih mulus..pakai la seluar panjang nak seksi pun agak2 la kalau betis tu lawa tak ape jugak..ni duit syiling bersepah2 kalau saiz duit syiling seposen ok la jugak..ni duit syiling 50sen pun ada..mujur tak leh kutip jea..kalau boleh cinonex terkam dah kat kaki ko tu..kaya2 ko eak kaya dengan kudis..


so tutup la aurat jika anda seorang gadis yang beragama islam..kan lebih manis gitu..nak bebel panjang2 pun tak guna..semua orang tahu pasal aurat..dah besar panjang pulak tu..jangan fikir bukan2 pulak ok bila sebut besar panjang ni..
















p/s..pesanan untuk diri cinonex jugak

4 comments:

KUREKURE COMEL said...

hahaha.....kelakor....tp...mmg la...kdg2 xperasan ke kaki xbpe molek...still nk pkai seksi....huhuhu....so tutup aurat lg baik...

cinonex coreyan said...

yea betoll..mujur betis jea..kene tang lain lagi la..ada lagi 1 cerita..kalau cinonex rajin cinonex taip la..

AkuMuzikFilem said...

tu la pasal, tah pape la budak perempuan melayu sekarang, yang laki pun lebih kurang je. dulu buas tak jaga kebersihan, main tanah apela semua, kena kurap, panau, kudis, scabies kejadah, dah besar ada hati nak pakai camtu. LOL.

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem hoho..dah nak buat guane..dah rasa betis die lawooo..hehe