Tuesday, 18 January 2011

follower ke 100

salam harluuu..

waa cinonex dah ada manusia yang bertuah dalam blog cinonex ni ha..ari semalam baru jea sebut2 pasal follower ke 100 dalam mase 3 minggu berblogging..pape pun terima kasih mereka2 yang sudi jenguk2 kat cinonex eak..ni ha die..



gambar yang dalam kotak merah tu la orang yang bertuah nye..meh ramai2 jenguk ke blog empunya diri..cinonex hari ni mood serius..tak boleh nak mengarut lebih2..


jangan malu2 nak tenyeh kat alin..bukan tenyeh orang nye..jangan buat hal pulak tak pasal2 cinonex kene shot karang..tenyeh kat nama huruf alin ni la..haha

horeyyyyyyyyyyyy






3 comments:

wida said...

tahniah follower ke-100

Alin Marlini said...

hehehehe..tak sangka Alin jadi follower ke 100...heheheh..suke2..moh singgah...

cinonex coreyan said...

wida : tq2..hehe

alin : loo sangka la..tak caye ace cube try test tengok kat folower cinonex tu ha..=)