Monday, 10 January 2011

mulut manis punggung busuk

harluuu..mulut memang manis kalau berkata2..tapi di sebalik nye..punggung busuk gilak nak mampos..8 ari 8 malam tak ilang kalau melekat kat baju..tu diaa punya bau..




sama jugak la bagi mereka2 yang bermulut manis ni..kalau bab bercakap tu pijak semut pun tak mati..silap2 kalau semut yang pijak die boleh cacat agak nya..bermulut manis biase nye boleh di kategori atau berkawan dengan orang2 yang kaki bodek, kaki kipas dan semua la yang berkaitan dengan kaki ni..kaki bangku pun ambil sekali..haha


biase nye diorang ni ade niat yang tak berapa nak best bagi cinonex..berkata manis sebab nakkan sesuatu..oi tak ade care lain ke nak buat..cube la buat sesuatu tu dengan iklas..usaha la ni semuanye nak senang jea..itu la yang sering terjadi sekarang ni..kalau tak nak sesuatu benda tu tak ade nye nak cakap manis2..silap2 sebut jea muntah agak nye..


tapi bila dah dapat ape yang di inginkan..apa yang di cakapkan sebelum ni sekadar politik semata2..drama sikit2 dapat la..bak kate cinonex tadi la..mulut jea manis tapi punggung busuk..


bukan ape sebenarnye..kadang2 terfikir kawan2 sendiri pun nak tipu..kencing sane sini..gebang usah cite la..kite ni pun yea kan jela..last2 bau hancing jea..coiii laa..











p/s..sekadar peringatan..sekarang dah tak boleh nak percayakan orang seratus peratus..





3 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam...bahahaha...besar giler mulut die nie...

cinonex coreyan said...

@►AdamXis◄: die suntik bibir bagi besar..hehe

perondajaketbiru74 said...

kdg2 member baik sendiri pun tkleh nak percaya bro...