Wednesday, 5 January 2011

salasilah nabi


sila tekan dekat gambar untuk paparan yang lebih jelas kepada mereka2 yang tak berapa nak nampak tu..tekan dekat tetikus ok..jangan pulak ade yang terlebih cerdik pegi tekan dekat monitor..karang tak pasal2 korang keras kat situ..haha

salasilah artis ramai yang tahu..salasilah nabi korang tahu???











p/s..tak tahu banyak sikit pon jadi la..tahan la dari pada yang tak tahu langsung tu..

8 comments:

AkuMuzikFilem said...

wa memang teruja dengan salasilah nabi2 kita. dari ibrahim la turunnya bangsa arab dan israel

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem: yep..betul2..ade cinonex share la sikit2..tak tahu bnyk ckit pun jadi la kan dari tak tahu langsng =)

AkuMuzikFilem said...

benda ni la aku obses sekali dulu. memang seronok untuk ditelusuri

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem aah tu ha ade komen kat ats..hehe

AkuMuzikFilem said...

haha. tahu. saja je nak komen lagi, xcited dengan bnda ni. geram tak ramai orang komen benda camni. haha.

tu la pasal, dah pernah datang blog ni rupanya. aiseh

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem ha tu la..bab2 agama ni nak bagi orang bace tu susah sikit..kene betulkn cara penyampai spya mudah sampai..

ha tu la pasal..hehe

AkuMuzikFilem said...

blog kereta mayat juga yang terbaik bab2 agama tanpa rasa ikatan yang skema. blog dia lucah gak kadang baca cam blog lucah yang "name that not shall to be mention here". haha. sebenarnya bukan lucah, itu cara dia, yang memnag straight, kita je taboo sangat

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem oo tak pernh pun bace blog kete mayat tu lagi..alaa kite tulis ape yg kite rasa..tak perlu jadi org lain..tak payah nak hipokrit2 ni la..kadng2 kite perlu bersuara ape yg kite rasa..=)..bukan sesetgh tu taip ayat dlm blog baik jea..tapi pada hakikat macm hampeh jea..