Sunday, 30 January 2011

siapa pelakon lelaki melayu makan babi

salam malam ahad


helo..bila time malam ahad macam ni mungkin ramai yang dah kuak lentang atas katil kan..tak pun kuak dada..tak kesan la nak kuak ape sekali pun..cinonex tak bersalah dalam ini cerita..jangan kuak benda lain sudah..jangan buat yang tidak2..


siapa pelakon lelaki melayu makan babi..ni haa orang nye..

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


nak kate tak pergi sekolah karang marah..macam dah tak ada benda lain nak cari agaknya..saje jela usha2 dekat nuff tadi sebab lame tak ngorat nuff ternampak la keyword ni ha..nak gelak ada nak marah ada..dalam ati cakap bodoh pun ada..sory terlepas cakap pulak..haha


sapa la manusia yang mencari tu..adakah orang melayu sendiri??fikir2 kan..










p/s..kenapa orang melayu??









3 comments:

LITTLE SIST said...

otak tarak guna mmg cm tu,
selekeh, da kebulur sgt ke mkn bnde tu?

Henry Zackery said...

ade ke patot keyword mcm 2.. ape da.. salam kenal :) Blog Bebas

cinonex coreyan said...

little : emm mungkin la kot..tak pun die tringin nak makan benda tu kot..


henry : ha tu la pasal..eden tengok pun berbisik di hati ni..sape la yg x de kerja cari word macam tu..haha