Wednesday, 12 January 2011

unit visitor

harluuu...

naik mencanak tu..ok tipu jea..tak ade la sampai mencanak naik pun..just naik sikit2 jea..tak lah segagah trafix blogs orang lain..tadi cinonex duk usha2 line kat nuffnang kejap..saje nak datang melawat sebab rase rindu pada nuffnang..



walau pun tidak la sampai unit beratus2..beribu2 lagi la jauh sekali..tu pun dah cukup bagi cinonex..kalau tinggi2 sangat takut gayat pulak..bukan ape takut lupa siapa diri kita yang sebenarnya..kepada mereka2 yang sudi usha2, dan follow blogs tak pun just lalu jea kat blogs cinonex ni ha..cinonex ucapkan ratusan terima kasih pada korang semua..nanti cinonex ucap ribu2 pulak yea..hehe


satu perkembangan yang sangat positif bagi cinonex yang baru dalam dunia blogs..tak sampai pun 3 mingu..benda ni membuatkan cinonex mungkin lebih berada lebih lama dalam dunia blog..kalau tak ada orang nak datang lebih baik cakap jea dengan patang pisang kat rumah tu..







p/s..terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

2 comments:

AkuMuzikFilem said...

tahniah bro. sesungguhnya wa tak beruntung cam bro. i think right spelling is unique, right? saja ek

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem kategori perosak bahasa ni la die..ish2 abis di rojak2 kan..hehe