Wednesday, 12 January 2011

blog berunsur islamiyah atau blog berunsur lucah

harluuuu...

biase la cinonex..setiap kali entry di mulakan dengan harlu..ni nak cerita, nak sembang dan nak gebang sikit2..tetiba rasa nak buat entry ni sebab terbace blogs seseorang ni yang sedikit berunsur lucah dan dia berasa bangga dengan follower dia sekarang..siapa makan cili die terasa cili la..


cinonex nak tanya la kepada semua2 reader atau pun blogger blogs ni la kan..di antara blogs berunsur islamiyah atau blogs yang berunsurkan lucah yang mana satu reader lebih suka baca ha..setiap orang ada pandangan dan cara pemikiran diorang sendiri..bagi cinonex blogs yang berunsurkan lucah lebih banyak mendapat perhatian daripada yang berbentuk islamiyah..




benda2 yang tak baik ni mudah sangat la nak ikut nye..sebab sedap kat atas dunia ni kot..tu yang mudah sangat terjebak..setan pun satu die buat kerja die la menghasut baca lah baca lah benda2 macam tu..bagi blog yang berunsur islamiyah ni susah pulak korang nak bace eak..nampak jea title berbentuk islamic terus laju2 nak tekan butang pangkah tu ha..


kepada empunya blog2 yang berunsur lucah ni mudah la dapat follower..trafix usah nak cerita la..kalau box trafix tu ada sepuluh boleh tengok setiap saat orang buka blog tu..berlumba2 nak masuk blog tu agak nye..bagi blog yang islamic sikit ni orang nak jejak sejam sekali pun mujur agak nya..tu pun muka yang sama jea datang melawat..


blogs berunsur lucah ni cepat jeaaa naik..tapi jangan lupa cepat naik cepat jatuh..bagi yang islamic ni tetap mantain jea..dan semakin ari semakin naik..


dah terbukti dah yang mane reader lebih suke bace atas ekspirimen cinonex..setakat ari ni jam 2.46 pm ni..entry ni masih memegang tahkta di blogs cinonex..ni ha entrynye..tak nak bace pun tak ape..buat dosa jea..bagus cinonex pun dapat sekali dosa sebab buat entry tu..hambik ko cinonex..


ni pandangan dari pada diri cinonex..terpulang kepada mereka nak baca atau nak buat entry macam mane..hak individu tak akan di cabul..















p/s..kalau suruh cinonex pilih..cinonex akan pilih blogs islamic walaupun cinonex bukan la baik sangat pun..blogs cinonex blogs umum ok

4 comments:

Siti Aisyah said...

Assalamualaikum..sekadar nk bg pendapat..kalau nak "berblogging" ni mmg x salah..cuma entri kna bersesuaian supaya tak mengganggu hak privasi org lain dan juga bg mengelakkan dosa berterusan bila org baca 'entri panas' kita tu..almaklumla, kita sbg hamba Allah tidak pernah terlepas dari membuat kesilapan..So, tepuk dada, tny hati, tny iman..salam
:-)

cinonex coreyan said...

wslm..yea cik aisyah..tq sebb bagi pendapat..hak masing2 boleh berfikir sendiri..ada otak ada dada ada hati ada iman..fikir sendiri..tq komen yea..=p

AkuMuzikFilem said...

actually aku pun suka baca blog tu, bagi aku takla lucah, mungkin taboo bagi kita, tapi aku cara dia sampaikan, apa dia beritahu tu benda jadi betul2. tapi kadang2 dia berlebih juga, tu masalahnya

ok chill=)

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem yea..mungkin kesilpn mane2 teknikal mase penyampaian tu..mungkin cara dan gaya tak kene yg boleh buat org salah anggap..=)