Saturday, 19 February 2011

bateri cap mydin

as salam sabtu


yehaaa..hari ni ramai la anak2 gadis berpeleseran di kota2 mencari mangsa2 untuk di goda tak ketinggalan juga buaya2 semua..jangan buat yang tidak2 yea..


konfem hari ni mall pasti penuh..yang main bowling golek bola leklok yang main snuker jangan jolok karpet meja jolok la buah snuker tu dan yang duk melalak tu cover2 la sikit karang tak pasal2 tertelan mic tu..tak ke malu family nanti masuk paper seorang remaja mati tercekik mic..


bateri cap mydin atau lebih nama femes nye bateri cap ayam..pakai tak sampai 2 hari agak nye dah abis power..tu pun mujur boleh pakai 2 hari silap2 entah berapa jam jea dah out..lepas tu bateri jenis2 macam ni mesti lembut boleh geget2 lagi konon nak bagi padat die punye karbon lepas tu lansung tak boleh pakai..



bukan pea sebenarnya nak cerita rasa nye baru jea lagi ganti bateri enset cinonex ni ha..dah kong balik padahal bukan beli bateri harga tiga sepuluh..coiii betol la orang meniaga sekarang ni..coiiiii2 pun ko beli jugak cinonex..jimatttttttttttt bukan kedekut ok..haha

2 comments:

KUREKURE COMEL said...

hahaha.....nmpk gayanye kena beli enset baru la gamaknye...kehkehkeh

cinonex coreyan said...

@KUREKURE COMEL: haha tu la pasal..tapi duit x de..mintak kat kure2 la boleh??..sekarang jugak cinonex pegi bali..eh silap taip pulak..malas nak tekan backspace..pegi beli..hehe