Friday, 18 February 2011

cinonex kuat cemburu

as salam


yehaaa..malam2 layan lagu macam ni best jugak..

Andai ku memilik sakti menafsir cinta
Lingkar kiasan kata-kata, ku gubah jadi mudah
Mata pena yang biru, tak bias menukilkan
Maka hati yang rindu, memendam perasaan

Bingkainya retak, kaca berderai
Namun lukisan wajahmu semakin menawan

Sayang…jika bias
Kau gambarkan rahsia mata
Dari terusan lubuk jiwa



yess cinonex memang seorang yang kuat cemburu tapi bukan cemburu pasal cinta ok..jangan fikir yang tidak2..kuat cemburu pada blogger lain sebab cinonex tak boleh nak update blog banyak2..tak boleh nak blogwalking sampai lebam..tak boleh nak buka blog rakan banyak2..tak boleh itu tak boleh ini dan tak boleh tak boleh tak boleh seangkatan dengan nye..


tak ape..hero mesti kalah dulu macam cerita hindustan tu..tapi jangan kalah terus sudah..macam orang kate cinonex bagi jea korang jalan dulu..cinonex kan laju sampai tang koner nanti cinonex potong la..


ok la malas nak bebel panjang2..

8 comments:

Arpiiz said...

tengah tunggu cinnonex potong ni..hehehe

cinonex coreyan said...

@Arpiiz: buleh2..tungu jgn tak tunggu pulak..hehe

Freaky said...

ahaks bestnyeee blogging sampai lebam mate :D

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

err .. err .. bro nex .. cemburu jugak ni!

cinonex coreyan said...

@Freaky: ooo..ni nak menambahkan lagi kecumburuan cinonex yea..x pe xpe..cinonex kasi can dulu..=p

cinonex coreyan said...

@jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ: cemburu tang mane tu..hehe

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape cinnonex..lain kali kalau ada masa free,,boleh la awk blogwlking dan update..k..cinnonex kan hero industan..hhhuhu..

ENTRY BARU ALIEF... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

cinonex coreyan said...

@aLieF si Muncung ManiS: macam mane boleh tau cinonex hero industan ni..hehe