Thursday, 24 February 2011

siapa penganti spiderman part 2

as salam khamis


heloo..entry untuk ke dua petang ni ha..rasa baru nak menaip balik macam biasa dan nak blogwalking seperti biasa..sebab nye esok 2 hari wey pulang ke desa..duk bertapa la kau kat rumah yea pc..


dulu cinonex pernah buat satu entry pasal siapa yang bakal peganti spiderman sebab die dah letak jawatan..nak bace tenyeh sini..ni la die peganti spiderman sekarang ni duk tengah berlatih..


sekarang ni die masih lagi kanak2 riang tapi tak ape la..kire boleh la dari tak ada langsung kan..haha






p/s..cinonex hapy wey hari ni walaupun tak dapat nak update blog macam biasa..

9 comments:

.: iEyLa :. said...

alolo..comeynye spiderman die..hehe

raider150 said...

balik saja spiderman......terbaik dari ladang...

cinonex coreyan said...

@.: iEyLa :.: ada comey macam cinonex tak??..hehe

cinonex coreyan said...

@raider150: yea2..hehe

:: Zanna :: said...

wah~~ ni akan jd pengganti ker??

cinonex coreyan said...

@:: Zanna ::: yea die la orang nye..hehe

mykhalis said...

comelll

cinonex coreyan said...

@mykhalis: comel macam cinonex ke..haha

cheQmOomOo said...

comey!!!