Wednesday, 9 March 2011

misteri jam tangan moden dijumpai dalam kubur purba

assalam


heloo..ni pun antara penyakit cinonex bila update satu nak update lagi..kene kontrol la sikit biar hasilkan entry yang berkualiti..kalau kuantiti jea banyak tapi kualiti tak ada tak bagus jugak kan..


cukup2 sekapur sireh..ahli arkeologi cina menemui jam tangan di dalam kubur purba pada zaman dinasti ming..orang tu duk kate tak terjejas selama empat abad..



nampak tak??tak nampak meh sini cinonex sula biji mata korang..kecil jea cinonex kan suke benda2 yang kecil ni dah tu identiti dalam blog ni ha..nak pakai kat jari pun tak boleh jam tu..jam tu menunjukan waktu pukul 10.06 dan terdapat perkataan switzerland kat belakang dia..


dah macam dalam filem cereka sains pulak..sekarang masih lagi menjadi misteri dan tertanya2 pasal kewujudan jam ni dalam kubur purba..


itu jela info yang cinonex dapat..mungkin dah ada jawapan bagi jam tangan ni..dunia ciptaan allah swt..pape pun boleh berlaku dengan izinnya..

14 comments:

wanacesh said...

agak2 jam tangan ni orang kenit punyer ke??

Terbang bersama awan~

Norgadis Labuan said...

kecilnya jam tu, siapakah agaknya pemiliknya. Yg lebih hebat lagi, siapakah agaknya penciptanya...

anisyafrina said...

ade word switzerland yg tak tahan tu... mungkin milik makhluk asing.. tercicir mase mendarat kt bumi :p

NuNu BeBeH said...

yang penting cinonet!!
tu cinonex suke tuu...hehee..

zaty luvlianncezzz said...

huhuh..mcm2

nnt jumpe ape lak

keyh..meh jengah cni:)
lelaki bibir merah lebey MEMIKAT??

cinonex coreyan said...

@wanacesh: tak maybe mungkin la kot org kenit punye..hehe

cinonex coreyan said...

@Norgadis Labuan: allahualam..hanya allah swt maha mengatahui

cinonex coreyan said...

@anisyafrina: mungkin kot..tak pun ada org back tu the future..macam dalam cerita holywod pulak..hehe

cinonex coreyan said...

@zaty luvlianncezzz: seribu satu rahsia kat ats muka bumi ni..amboi promot entry lelaki bibir merah lagi..tau la cinonex dalam kategori tu..hehe

RuSh D said...

kira dulu lg ler dh ada jam tgn..kira moden lg org dulu

cinonex coreyan said...

@RuSh D: ho biasa la..kalau tak ada org dulu macam mane nak ada org sekarang..hihi

nik lan nik mat said...

tp knp kecik semacam je jam tu?

cinonex coreyan said...

@nik lan nik mat ha itu la pasal..hehe

shahpaskal said...

shahpaskal,

ini merupakan hasil seni milik karyawan miniature dari Russia.