Monday, 14 March 2011

senarai bloglist cinonex crew

assalam


helooo..bloglist cinonex dah pun di tutup..kepada mereka2 yang nak join masih terbuka sebenarnye..tapi kene bagitau cinonex dulu yea..pape pun terima kasih kepada mereka2 yang nak jadi cinonex punya crew..ni ha senarainye..


http://fxopen-ea.blogspot.com
http://matahaw.blogspot.com

http://bibie-mumui.blogspot.com

http://allaboutlifeanddreams.blogspot.com

http://princesscheri.blogspot.com

http://mommylavender.blogspot.com

http://syeraheenim.blogspot.com

http://lamanhatyku.blogspot.com

http://sitisitot.blogspot.com

http://puterisayangeijai.blogspot.com

http://bonamanahoney.blogspot.com

http://faidahmisnan.blogspot.com

http://rjetika.blogspot.com

http://sayanakhiburan.blogspot.com

http://misxwhatever.blogspot.com

http://purplelavender-awannies.blogspot.com

http://maizamurad.blogspot.com

http://sukasukiaimi92.blogspot.com
http://limelog.blogspot.com

http://sophieeliscape93.blogspot.com

http://kamaryeahtajuddin.blogspot.com

http://sillylilywillybillywinkylala.blogspot.com

http://shinydonut.blogspot.com

http://nunalifnunalif.blogspot.com

http://hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com



walaupun tak la sampai ratus2 nak ribu jangan bermimpi la..cinonex akan pecahkan kepada 2 kumpulan supaya ranking entry boleh duduk lame..tak kesah la walaupun cinonex terpaksa korban kan untuk blog lebih ringan..

kepada sesiapa yang dah join tapi cinonex tak senaraikan sila tinggalkan url di ruangan komen ni..



welcome to cinonex crew..peace








6 comments:

Freaky said...

nak join gak bole ? ni url blog freaky

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/

Freaky said...

ok untuk komen blog ni plak. blog anda da ok sebab entry yang sebelom ni pon menarik dan laju untuk load blog ni :)

NuNu BeBeH said...

Heeeeeee~~~

nana ada dlm list..

TQ..:D

cinonex coreyan said...

@Freaky: ok..tq2..selmat ke cinonex crew =)

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: yela cik nana..=)

Nadhirah-chan said...

nak gak jadi crew cinonex , huhu :'(