Monday, 25 April 2011

kumpulan 3 blogger pantai timur

assalamu'alaikum dan bismillah


helooo..puhh puhhh berpeloh ketiak baru petang kau nak ade letrik yea..kau tau berapa lame aku mengabihkan masa duk merewang kat luar tu mengabih kan lemak2 yang cinonex sayang ni ha..

ok2 malas nak bebel panjang2..ni kumpulan tiga setakat ni jea yang cinonex dapat kumpul kan..
kumpulan 1 dan kumpulan 2..



kumpulan 3

1 - http://adrydaud.blogspot.com
2 - http://pelangi6767.blogspot.com
3 - http://limelog.blogspot.com
4 - http://www.faizlaster.blogspot.com
5 - http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com
6 - http://orygantral.blogspot.com
7 - http://erinzezryana.blogspot.com
8 - http://tetikusbergerak.blogspot.com
9 - http://chah-sweetsour.blogspot.com
10 - http://www.idealogyc.com
11 - http://zatyembong.blogspot.com
12 - http://shasilencesolace.blogspot.com
13 - http://www.anakulucheka.com


setakat ni jela yang cinonex tau diorang ni blogger pantai timur..mungkin ramai lagi kat dalam ni tapi tak munculkan diri..jom ramai2 kite terjah, ngorat dan sebagainye..nak buat semak kat blog diorang pun buleh..






p/s..aishhh baru sempat nak update blog..sibuk benor gayenye..huhu

11 comments:

chah said...

kalau ikutkan ramai blogger pantai timur ni

cinonex coreyan said...

@chah memang la ramai..tapi tak tahu sapekah gerangn nye kan

NuNu BeBeH said...

Lalalalalalalalaaaa~~~~ehehee...:D

Cik Yana said...

Eh, ada link cik Yana la. Hehhee~ ramai lagi blogger pantai timur ni, cume dorang malu dengan Cinonex. Cik Yana tak tahu malu. Hehehe~

Lots of Love,
Cik Yana

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH nana,ape lalala..stalat ats dahi 2 3 das nak..hehe

cinonex coreyan said...

@Cik Yana hehe..ala nak malu ape nye..leh kenal2 kan..

Anak Ulu Cheka said...

nak join jugak boleh hehehe, masuk geng mana yek hehehe

faizlaster said...

owyeah,,aku tersenarai no 4..tq boh...senyum sokmo..:D

nur aisya humaira said...

aisya blogger pantai timur gak..:)

Adry@Daun said...

As salam tuan umah, nape tak buat link dn nama blog? Sng nk klik sbb nk gi ziarah ni.

cinonex coreyan said...

@Adry@Daun alaa copy n paste pun bleh kan..=)