Friday, 22 April 2011

radio internet terbaru bapakku.fm

assalamu'alaikum dan bismillah


helooo..selamat ber isteri rehat la kepada mereka2 yang dah penah berkuntau kene maki bagi dekat tempat kerja..dan tak lupa jugak kepada mereka yang tengah mencekik tu ha..

sambil rehat2 sambil men cekik meh sini kite dengar siaran radio internet terbaru yang di beri name bapakku.fm..dengar macam kelakar jea bunyi..yang empunya stesen radio ni si ismahalil hamzah..siapa yang tak kenal dengan jolokan my friend..patut la lame dah tak keluar thr..rupanye buat stesen radio sendiri..

Linknak dengar siaran bapakku.fm tenyeh sini..bapakku.fm


jom ramai2 dengar..ok la banyak lagu2..tak ada la dj membebel jea yang bukan2..




p/s..esok pulang ke desa..weee

17 comments:

alongxp said...

sempoi kot name,bapakku, bukan bapak kau...hahahaha...suke2 je...

alongxp said...

sempoi kot name,bapakku, bukan bapak kau...hahahaha...suke2 je...

cinonex coreyan said...

@alongxp haha tu la pasal..hehe

faralovexx said...

hahaa,,xdop nme lain dh ker???
tp sempoi!!hihihi

cinonex coreyan said...

@faralovexx die sayng bapak die lebih la tu..hehe

aQimie Ceplos said...

ahahah! aku rasa modal bukak radio ni dy gune duit bapak dia kot.. tu pasal la nama bapakku.fm . ha3x

cinonex coreyan said...

@aQimie Ceplos mungkin la kot..nanti kite tanye ismahalil..haha

dina darwina said...

unik seh~~~

fendy said...

bapakku.fm?
terbaiklah,hahah. :D

cinonex coreyan said...

@dina darwina cinonex mula2 dgr pun tergelak..haha

cinonex coreyan said...

@fendy yea..dgr la..ok jea lagu2 tu..cume baru lagi la

apik pehe said...

hehehe..sikit lg nama bapakku nk jadi bakpogitu..hahaha

mzhany said...

ahaha nama unik owh...skrg ni jarang r dgr dia kt thr kan

Mohd Ridhuan said...

stesen radio bru ek....
uuuhuhuhhu

cinonex coreyan said...

@apik pehe haha..yola tu apik..lepah ni mu la buek plok..=p

cinonex coreyan said...

@mzhany bukan jrg memng die dah brenti dekat thr..

cinonex coreyan said...

@Mohd Ridhuan iyelah..