Friday, 26 August 2011

bayangkan anda memakai legging ke bazar ramadhan?


assalamualaikum dan bismillahirahmanirrahim..



salam sumaat, eh silap pulak salam jumaat..tetiba cinonex rasa rajin nak menaip hari ni..yela mane tak nye nanti seminggu cinonex tak usik blog cinonex ni ha..kalau nak tunggu update minggu depan la jawab nye..insyallah selepas raya perubahan besar beseran akan dilakukan..mohon doa nye cehhh..


cukup2 la cinonex duk membebel2 macam ayam tercekik kfc..cube anda bayangkan jika anda memakai legging ke bazar ramadhan tak kire la perempuan atau lelaki..tapi lelaki ade ke yang pakai legging??kalau ade pun mesti die tu spesis jinak faham2 sendiri la..haha


ai rasanya dah ramai orang duk bising2 pasal pemakaian legging ni..tapi apa yang cinonex nampak semakin menjadi2 plak tak kira walaupun di bulan puasa..selamba badak jea macam gajah dah kene ikat..kalau badan tu macam megan fox tahan la jugak ni tong drum pun kecik sikit..cukup2 cinonex mengata karang kurang pahala puasa..



tak boleh nak pamerkan gambar orang pakai legging di sini memandangkan hari baik bulan baik ni..sesungguhnya aku sedang berpuasa..




cinonex tak tahu mane die letak otak die tak tahu mane die letak agama die..kalau kata letak kat punggung karang marah pulak..daripada pakai legging lebih baik pakai kain batik..tapi kain batik tak nak pulak pakai pegi bazar katenye tak seksi..dalam hati nye la kot..


cube la kau hormati sedikit orang di sekeliling kau..tak malu ke jadi perhatian orang ramai nampak spare tyre sane sini..kalau kau rasa tak nak hormat pade orang cube hormat pade bulan ramadhan ni..


kalau ikutkan hati cinonex..mau jea kumpul orang ramai lepas tu pakat2 semua pandang die sampai die malu tahap dewa..lepas tu biar die mengelupur macam ikan sepat lekat dekat jaring kat situ..tak pun pegi dekat2 azan dekat telinga die,biar berbuih mulut bila dengar azan..




cube anda bayangkan perasaan anda memakai legging di khalayak ramai??..sama la juga anda bertelanjang sambil berlari dekat tengah jalan..semua orang duk usha jea..semua boleh berfikir mane yang baik mane yang buruk..jangan letakan agama di dalam legging..









p/s..tetiba teremosi hari ni..lama dah tak buat entry macam ni..

16 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

xpernah trfkir nk pkai pkaian seumpama tu,.hush,mntak jauh,.kalo suh fkir n byangkn pon,rase cm nk mati trus rase,.hoh,.sape yg pkai tu,xrase malu ke ek?,.



ehem,CN cm tau je perubahan besar yg akn brlaku ni?,.hihi,..pape pon,smoga dipermudahkn,.amin,.

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** ha tu la..sebb tu cinonex suh bygkn..hehe

ape yg cn tau ha perubhn tu..hehe

Cik Bell said...

geram jugak tgOk org camnie.dahlah pki legging pastu..baju paras atas muntOt pulak tu...laki tgOk terjojol mata.pOmpuan tgOk rasa nak cucuk mata..ish..

Mrs.Yie said...

x suka pakai legging dan x suka tengok orang pakai legging lebih2 lagi kalau orang tu gemok tahap seratos dan memakai legging..huhu..

alif haris said...

huhu .. buat sakit mata je doe ..huu

orang yg melihat dpt dosa orag yg pakai pn dpt dosa ..

Matahari said...

Salam,ini kes 'i want my right' terlebih kot..uhuhu..

Fa-zlyn said...

citer pasal legging teringt masa g bazar ramadhan hari tuh.. terbeliak mata abang2 yang jual kt bazaar tuh..

pakai la elok2 la sikit terutamanya g tempat awam..

intan izani said...

mmg selamba je sesetengah org, yg nmpk lurah pun ada...

IZNIE MEI said...

legging mmg sexy dan menyeksa jiwa laki.
abg, ayah dan bf pon selalu membebel bile tgk pompan pki legging dan sy trus dpt amaran jgn berani nak pki..
so far tak teringin pon nak pkai.. ketat semacam -,-

Lea IsNaw! said...

sokong2
cubalah hormat bulan pose sikit kan
tp aku pun tak berkenan tgk pompuan yang ehem ehem pakai legging
tak terasa malu ke ish

Yui_Wani said...

Legging tu adalah undergarments. Mat salleh sendiri yang cakap macam tu. Hohohooo

Hanif said...

Alamak aku dah terbayang pompuan yang pakai legging...issssskkk kat bazar ramadhan..

Ujie said...

saya yg rasa malu amat bila terjumpa prmpn gini..dok malaysia tapi tak tau yg pakai legging tu tak menutup aurat!

Salah pd agama...tak kena dek adat kita.

Jadi, kalau ada kwn, famili yg pakai, jom pakat tegur baik2!

Belleza~ said...

saya tak pakai legging.
tu je nk comment. heheh

soooooour said...

smlm baru jumpe!pmpn pakai legging ngn baju ketat....tersembul segala bagai!lol

intan izani said...

da takde shoutbox eh?