Tuesday, 13 September 2011

aku ceraikan dikau dengan talak satu!



assalamu'alaikum dan bismillah..


bawa2 la berhenti mencekik sahabat..sambung la petang2 karang pulak..beransur2 la masuk ofis ini tak hari2 nak curi tulang tinggal daging..macam mane la badan tu tak ada spare tyre macam lori tayar 24..


cukup2 hari2 nak mengarut jea kerjanya..dengan rasa bangga riak dan konfidenye cinonex menceraikan dikau dengan talak satu!! jangan salah faham cinonex bujang lagi ok..cinonex ceraikan nuffnang sekejap untuk merasa nikmat bersama awek lain..hehe

pic ni curi dekat blog orang..mintak halal la sebab dah lama download..


rasanya dah lama cinonex gunakan nuff ni dari mula2 blogging sampai la sekarang ni ha..rasanya dah sampai masa cinonex berubah angin plak..nanti kalau cinonex rasa tak ok dengan awek baru cinonex rujuk la balik...weeeeeeee









p/s..rasanya dah lame tak ujan..cepat2 bace doa ujan..:)

2 comments:

ChaCha said...

ape lagi...masuk yg baru la wehhhh

NunAlifNunAlif said...

kat sini hujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)