Friday, 28 January 2011

ben ashaari blog

salam petang jumaat..


soalan2 dari ben ashaari

1) Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
2) Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI..
3) Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular?..



jawapan dari cinonex

1) jumlah entry tak ada had dalam sehari..minimum 2 entry dan paling maksimum 9 entry dalam satu hari..selama satu bulan lima hari berblogging termasuk entry ini sudah ada 141 entry..

2) berminat sebab mungkin sedikit sebanyak boleh menaikan trafic blogs..dan yang penting boleh memeriah kan dunia blogs dengan hasil entry2 kite yang macam2 gaya..kalau boleh mahukan reader yang setia membaca hasil2 karya kita bukan reader yang sekadar singah dan pergi sahaja..

3) kalau blogs cinonex ni popular cinonex tak nak popular sorang2..cinonex nak kongsi dengan semua blogger2 yang ada dan share semua sebab kalau diorang tak ada blogs ni juga tak akan ada..dan nak jadikan satu tempat pengumpulan blogger tak kire lama atau baru untuk di jadikan satu crew yang besar untuk berkongsi idea pendapat dan macam2 lah mengenai blogs..ibarat pepatah bersatu teguh bercerai roboh..baru la dunia blogs boleh maju dan berkembang..








2 comments:

intan izani said...

dah popular jgn lupe i.. hehe

cinonex coreyan said...

uihh mane boleh lupa..rakan2 blog..
tapi tak bila la nak popularnye..hehe