Sunday, 30 January 2011

lirik inshaallah bahasa melayu

salam petang ahad..


helo..maher zain sape tak kenal die ni kat malaysia..artis luar yang femes dengan lagu2 yang berunsurkan keagamaan..pertama sekali cinonex kenal si maher zain ni dengan lagu for the rest of my life seseorang yang beri pada cinonex..mase tu si maher zain ni orang tak kenal dan tak femes pun lagi kat malaysia ni..nak info pasal maher zain sila cari sendiri..semua nak kene suap kan..


sedap jea melodi dan lirik lagu ni..


inshaallah - maher zain

Andainya..
Kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram,bagai malam yang gelap
tiada bantuan,tiada tujuan

Janganlah berputus asa..
Kerana Allah bersamamu..

[chorus]

InsyaAllah... InsyaAllah...
InsyaAllah... Ada Jalannya...

Andainya..
Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu

Janganlah berputus asa...
Kerana Allah bersamamu...

[chorus]

Kembalilah....
Kepada yang esa
Yakin padanya,panjatkanlah doa..
OOoo~ Ya Allah...
Pimpinlah daku dari tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar..
Jalan yang benar...Jalan yang benar..
Jalan yang benar...

[chorus]


nak dengar lagu die versi malay tenyeh jea sini..cinonex malas nak upload sebab line internet macam siput babi..







p/s..teringat teringat teringat pada yang memberi..

6 comments:

nelly said...

mesti sedap kan ?
hehehe

cinonex coreyan said...

mesti la sedap..x caye cube colek sikit..haha

DiriKu said...

:)

amir aizat said...

like it!!!

Si DauN CeRi said...

baru je upload lagu ni tadi.. lalalaaa~

cinonex coreyan said...

layan ke jea..lagu ni ok ape walaupn bukan melayu asli =)..tak pelat sebut perkataan melayu tu..