Friday, 7 January 2011

mereka kata

mereka kata bukan cinonex yang kata..tetiba jea rasa macam nak join segmen yang di anjurkan oleh BA..semalam ternampak di dashboard banner2 BA..ni kali pertama nak join segmen BA..

kata2 aluan sebab BA suruh..


blogs cinonex ni baru jea berusia 2 minggu..blog ni macam2 ada,umum..tak kira pape entry sekali pun..cinonex buat blogs ni sekadar mengisi masa2 yang terluang bukan terbuang ok..bukan nak mengulor waktu kerja, bukan nak jadi popular, bukan kerana wang dan bukan bukan bukan seangkatan dengan nya..

ilmu penulisan blogs masih lagi di tahap buku lali..tu pun sipi2 jea lagi..masih lagi banyak kekurangan yang perlu di perbaiki, direpair, dioter dan sebagainya..di alu2kan kalau sapa2 nak datang kat sini..boleh tambah kaki sembang, boleh kite bergebang..nak share pape cerita dengan cinonex pon boleh..nak share ilmu lagi la boleh..cinonex ni mesra orang nye..tapi jangan salah faham mesra macam mana kan..ramahhh..



welcome!!
welcome to cinonex!!


5 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

Lulu caldina said...

Betul ke blogger terkaya di malaysia? ngee

Badrul Hisham Abdul Kahar said...

Salam tahun baru dan selamat berblog.... mai visit my blog
http://badrul-perjalananku.blogspot.com/

cinonex coreyan said...

lulu : yeaa..kayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
kaye dgn huruf e tu ha..hehe

IRFAN EFFENDY said...

salam u all.
come on visit my blog.