Thursday, 6 January 2011

myvi 2011

walaweyyy..makin kencang sekarang nih syarikat pengeluar kereta duk keluar kereta2 baru dan upgrade model2 lama..yang terbaru perodua myvi 2011..

spyshot dah bejaya mengambil beberapa keping gambar semasa diorang ni tengah test kat jalan raya..



credit to google


credit to google


dan ni lagi satu design myvi..




ape yang menarik mengenai perodua myvi yang baru nih di katakan akan memiliki injin baru berkapasiti 1.5 liter mungkin injin yang sama di gunakan pada alza..

nak tau cite lebih lanjut dekat arena.









p/s..pakai jela ape yang ada..nak ikut pengeluar nak up to date kurus la..

2 comments:

AkuMuzikFilem said...

aku ingat model ni nak tepu dah. mujur dia customize balik. 1.5 kat myV, peh cun tuh. aku rasa gamabr bawah tu photoshop orang wat je. yang kat jalan tu mungkin betul

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem: betul la..jimat jea upgrade..yup yg bawah tu memamg la..tapi cinonex kan ade lagi satu entry pasal myvi nie..