Monday, 14 February 2011

bila perempuan naik kereta mewah

as salam isnin


yehaaaa nak terkincit rasa nye hari ni..mood memang kesungai la biasa ke laut..kemane semua manusia2 di hari isnin yang sepoi2 ni ha..di bandar2 juga tak kelihatan..mungkin duk bertapa di rumah agak nye malam ni nak sambut maulidur rasul kan..bukan sambut valent yang haram tu..



bila perempuan naik kereta mewah..ha jangan fikir bukan2 ok dengar dulu..bukan nak mengata mengumpat mencaci..nak cakap rasa riak kembang lobang hidung sampai nampak taik hidung tergantung tidak..nak cakap bangga sampai pecah seluar pun tidak jugak dan tidak tidak tidak semua nya la..



bukan ape korang perasan tak satu benda..ace cube kalau korang tengok wanita2 yang naik kereta2 mewah mesti berkaca mata hitam..tak kire la die bawa kereta tu ataupun duk lepaking dekat sebelah..laki duk jadi pemandu tak bertauliah pun still toye jea muka awek kat sebelah mesti pakai cermin mata hitam..



kenapa eak??..adakah ia gaya dan imej ?? adakah rasa kalau tak pakai nampak macam tak market ataupun mata diorang silau kot..emm seribu satu kemungkinan..



bagi cinonex lantak la labu korang nak pakai ape sekali pun..bukan mintak duit cinonex pon korang beli cermin mata tu ha..bukan ape tetiba rasa nak buat entry ni sebab ada seorang awek bawa kereta mewah macam gud2 jea..dah la bawa kereta salah jalan..






p/s..ape cinonex merepek ni..haha


2 comments:

nadira shahid said...

think +ve. diorang tkut silau kot ;)

cinonex coreyan said...

@nadira shahid: ha betol sangat la tu..hehe