Sunday, 13 February 2011

lempang budak pakai topi senget

as salam ahad


uihhh gila babi la..baru sekarang nak update..rasanya jauh betol cinonex berjalan hari ni..bukan berjalan kemana pun cume berjalan dalam dunia internet mencari ilmu supaya penuh di dada..tapi sampai bila2 pun ilmu tu tak akan habis kan..


semalam masa di pasar malam berlaku sesuatu perkara yang tak best..cinonex ada satu alegik yang pelik..alegik kepada mereka2 yang pakai topi senget lepas tu main letak je atas kepala..nak pakai tu pakai la leklok..tahu la kan geng2 mane yang biasa pakai macam ni..malas nak letak gambar karang ada yang meroyan pulak..


tanpa rasa segan silu dan konfiden nye cinonex terus nganjing seseorang yang pakai topi macam tu time duk kat atas motor tengah tunggu nenek dia agaknya..tapi dah nama lelaki kan..tak anak jantan la kalau tak melawan kan..ingat tunggul kayu ape diam jea..die tak tahu yang orang jepun dulu belajar dengan cinonex la lempang2 ni ha..lempang berdamor muka wey kalau kene..


uihh lepas tu budak ni naik gila..terus meyerang cinonex..korang nak tahu ape jadi lepas tu..

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

ok cinonex tipu jea..tak ada kerja ke ape nak lempang2 anak orang ni ha..cinonex kan baik hanya mampu melihat sahaja..bukan takut atau pengecut ok..banyak lagi kerja yang boleh cinonex buat time kat pasar malam tu ha..cuci mata pun boleh kalau nak..


tapi kenapa kena pakai senget??..sebab style ke??..sebab nak mengikut budaya barat atau perasan hensem kalau pakai macam tu..pakai leklok tak boleh ke..kan nampak lebih kemas..sory la cinonex tak mengikuti benda2 yang macam ni..



lantak la labu hak korang..bukan hak cinonex korang tak mintak duit kat cinonex pun kan nak beli topi..hak individu tak akan di cabul..kalau rasa hensem macam tu teruskan niat murni anda..siapa makan cili dia la terasa cili..peace




4 comments:

KUREKURE COMEL said...

stail smart kot...hehehe

cinonex coreyan said...

@KUREKURE COMEL: tak maybe mungkin la kot..=p

TeAqArH said...

pd dorg hensem kot???
style la sgt..
pkaia elok2 lg la nmpk smart...
stuju ngn cinonex...
btw,cinonex org mane yer??

cinonex coreyan said...

@TeAqArH: betol2..hah
cinonex pahang mali la..lepaking kuantan sekarang ni =)