Saturday, 12 February 2011

serabut perut

salam pagi ahad


helooo..baru berkesempatan nak menaip entry..kesian pada kau yea cinonex blogspot..cinonex abaikan dikau hari ni kerana ada kerja2 yang terpakse ku langsai kan..coiii la cinonex macam langsai2 hutang pulak..biasa la hujung2 minggu ni sibuk dating dengan makwe..ok cinonex tipu tak ada mase cinonex nak buat kerja2 haram tu ha..


serabut perut betol la sekarang ni..kelembabpan line internet celcom bb semakin menjadi2 sekarang ni..dah macam2 cara dan skil cinonex lakukan nak bagi laju..mungkin kawasan cinonex ni kot line intenet macam hampeh..ataupun line internet ni yang lembab..


tak ape sabar masih lagi menanti..tungguuu lepas ni akan cinonex update blogs hari2 macam biasa dan bw sampai melepuh kaki..


malas nak bebel panjang2..yehaaaaa..





p/s..sabar tak lama dah ni..

4 comments:

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum...

samalah saya pun dgn masalah line internet yang sangatlah perlahan..isshhh tapi kite kenalah sabar banyak-banyakkan...hehe

salam kenal..terima kasih singgah blog

Nur Liyana said...

takpe..takpe..jgn serabut perut..buat sesak dada ja nnt..hik3

cinonex coreyan said...

@Adinda Amy Sensei:ha tu la pasal..kalau tak sabau dah lama sekeh2 dah bb celcom ni ha..=p

cinonex coreyan said...

@Nur Liyana: baikkkk =)