Tuesday, 22 February 2011

perempuan merokok itu hot atau cool

as salam selasa



yehaaaa..mesti banyak mata yang terkebil2 menahan mengantuk..mane tak nya dah mentekedarah nasi sampai 4 pinggan tengah hari tadi..dah tentu2 la mate sayu2 jea..kalau boleh tido mau pagi esok baru bangun ni ha..tu pun mujur bangun esok pagi..silap2 bulan depan baru bangun..


lepas makan kepada perokok2 dah tentu2 la nak menyedut makanan jin ni ha..tapi bagi cinonex lelaki tu dah biasa tengok..tapi bagaimana perempuan muda remaja merokok??..yang dah season2 tu tak leh nak kate ..faham2 sendiri jela..kalau tak,tak kan la yang muda remaja ni mengikut..

puhhhh layan2..syorgaaaaa


bagaimana jika anda melihat seorang perempuan muda remaja merokok di khalayak ramai tanpa segan silu dan konfiden nye??..adakah korang rasa perempuan tu hot atau cool??..atau korang buat tak tahu jea..atau pun korang datang dekat2 lepas tu azan dekat telinga die??..



apa persepsi orang pada golongan2 seperti ini..??



lantak la labu..ko isap rokok ke nak isap ape sekali pun bukan minta duit cinonex pun..kalau ko rasa ko hot bila isap rokok macam tu meh sini cinonex cube cucuh api rokok ke badan ko..kalau rasa hot konfem anda seorang yang hot tapi kalau macam tak ada ape yang berlaku anda memang cool walaupun pun muka pucat lesi menahan sakit..haha






p/s..dunia2



10 comments:

nelly said...

Bagi Nelly , tak hot dan tak cool langsung . .

cheQmOomOo said...

setuju ngn nelly

cinonex coreyan said...

@nelly: yea betol..bagi cinonex lagi la sebab cinonex sendri tak smoke..kembang koncop lobang nye bila smoke..

cinonex coreyan said...

@cheQmOomOo: setuju setuju setuju..hehe

Almade Nespesor said...

x suke tengok pompuan smokin'2..
mcm bajet je? hik3

khairul hisyam said...

sungguh cool, boleh paw sebatang hahaha

nunaa leng. said...

skrg kalo pmpuan smoking nampak cam xsopan jht an an,tp dulu2 zmn nenek aku pmpuan smoking cam xde hal je.. haha

cinonex coreyan said...

@Almade Nespesor: awak sendiri girl pun tak suke aptah lagi spisis cam cinonex ni..hehe

cinonex coreyan said...

@khairul hisyam: looo sebatng jea ke nape tak sekotak terus..hehe

cinonex coreyan said...

@nunaa leng.: ha tu la pasal..nenek den pun isap perillys dulu..hehe