Tuesday, 15 February 2011

side mirror kereta paling canggih di dunia

as salam selasa



yehaaaaa betol la selasa kan..dah pukul 12 lebih so dah masuk hari selasa la atau hari maulidur rasul..salam maulidur rasul kepasa mereka2 yang beragama islam..ada yang duk tecongok depan pc ada yang dah menternak taik mata agak nye..



cukup2 sekapur sirih untuk entry ni..side mirror kereta paling canggih di dunia dengan harga kos pembuatan yang sangat la murah..

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

ini iklan..cinonex klepet dari google..empunya gambar minta halal la yea..

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


see paling canggih dah kos pembuatan yang sangat murah kan..uihh kreatif sungguh kepada tuan ni ha..boleh jimat kos ni..haha





p/s..panas nye la malam ni..panas sebab ape eak..bukan panas sebab dosa banyak ok.






6 comments:

AIMAN said...

huihhhh kat mana dia beli ni? hahaha

Freaky said...

memang genius la orang yang design side mirror ni. haha

~ ナフィルザ ~ said...

haha~
stylo,limited edition ni,ahuha~

cinonex coreyan said...

@AIMAN: kat kedai uncle depan rumah die kot..hehe

cinonex coreyan said...

@Freaky: ha tu la pasal..tak tercapai dek akal..hehe

cinonex coreyan said...

@~ ナフィルザ ~: holaa..bukan semua kedai ada jual ni..hehe