Tuesday, 8 March 2011

cinonex sudah terlanjur

assalam


arghhhhhh tidakkkkkkkkkkkk..katakan tidak pada maksiat..korang ingat ape ha..jangan fikir yang tidak2..bukan terlanjur ape sebenarnye cinonex dah terlepas follower cinonex yang ke 800..



kalau korang tak nampak tenyeh jea pic tu gune tetikus korang..jangan guna jari pegi tenyeh monitor pulak..sory la cinonex tak boleh nak crop pic tu sofware buat hal..memang siot la benda tu ..time nak guna time tu die buat hal..


kepada follower cinonex yang ke 800 tu cinonex ucapan ribuan terima kasih yea..tapi cinonex tak boleh nak folow balik sebab tuan empunya blog tak tinggalkan link..


kepada yang berkenaan sila tinggal kan link anda di entry ni yea..terima kasih

2 comments:

HATYCIKNUURUL said...

woww,.dh 800,.thniah cinonex,.hehe,.CN kene kejar ni tp msthil la dpt kejr cinonex,.huhu,.

cinonex coreyan said...

@HATYCIKNUURUL: kejar jgn tak kejar..style kl lambt tingl..hehe