Saturday, 5 March 2011

kenapa pilih heartbeat

as salam

helooo batuk rimau ni menjadi2 pulak..kejap ada kejap tak ade..dah macam chipsmore pun yea..tapi tak ape la kurang2 terhapus dosa2 kecil..


kenapa perlu pilih heartbeart??..itulah perkataan yang bermain di bibir cinonex dulu..ramai sangat orang duk bising2 pasal iklan ni..mula2 cinonex malas nak tangkap port sangat..sebab setia pada nuff..tapi si setan duk menghasut daftar la daftar la..akhir nye cinonex tewas sebab iman tak kuat..haha


ni ha bukti nya..cinonex baru jea apply dua hari lepas sehari blogwalking dan sehari duk melayan perasaan tak ada ghairah nak berblogging..dan hasilnya selama 2 hari..


kalau tak nampak tenyeh jea kat pic tu gune tetikus ok..walaupun tak banyak tapi ok la sebab baru jea 2 hari kan..lebih berbaloi dari nuff..kalau dari nuff nak dapat banyak tu berbulu la tunggu walaupun uv maintain setiap hari..


so ape tunggu lagi..jangan malu2 nak join..tak perlu rasa segan silu dan konfiden nye terus jea klik iklan HB cinonex kat atas tu untuk mendaftar..mudah jea nak daftar..cinonex daftar pun tak perlu tutorial..

8 comments:

Freaky said...

emm penah buat tapi da x letak ads kat blog

cinonex coreyan said...

@Freaky: oo..rezki masing2..dulu mals jugak nak buat..saje2 test n ada hasil nye..lebih cepat hb ni update dari nuff

zaty luvlianncezzz said...

ye ke???
nk try gak la

cinonex coreyan said...

@zaty luvlianncezzz: try jgn tak try..klik jea trus dari iklan cinonex kalau nak daftar..hehe

Farizal Arifin said...

nice posting

black butterfly said...

bru mendftar tdi...daa lme memikirkan..agk seminggu laa pkir...membe pun ader suwo join..^_^

cinonex coreyan said...

@Farizal Arifin: tq2

cinonex coreyan said...

@black butterfly: yea..dulu cinonex mals nak layan gak..tapi ari tu tegerak nak buat..layan ke aje la..