Saturday, 5 March 2011

lelaki tak pakai seluar di taman

assalam


heloooo..dengar tajuk entry boleh menimbulkan prasangka yang negatif..jangan nak fikir blogs ni blog lucah pulak ok..jangan fikir yang tidak2..


mase cinonex duk pulang ke kampung siti nurhaliza..sekampung la katekan cinonex adalah singgah kat tepi jalan kejap duk mengorat awek2 cun makan nasi..ok tipu tak ada kerja cinonex nak buat kerja kejadah tu ha..pegi mentekedarahlah..


time duk cari tempat heli nak parking tu..cinonex ternampak la seorang lelaki tak pakai seluar berada di taman..tanpa segan silu dan konfidenye cinonex terus snap pic lelaki tersebut menggunakan telefon cap mydin cinonex..gambar hot la katakan laju jela snap2..


ni ha die..


ha korang ingat pic orang dewasa ker??..mana la pergi nye seluar budak tu..mana mak ayah dia??..punya la sedap makan agaknye sampai seluar anak die pun dah tak ada..


bukan ape dah la kat tempat tu tempat awam penuh dengan orang..kedai makan jea dekat situ dan depan tu pulak budak2 baru keluar dari sekolah dah tentu2 ramai mak ayah tunggu ambil anak diorang..apa pandangan orang2 dekat situ..memang la budak2 nak kesah ape kan tapi cinonex tak la rasa budak sangat..


tapi agak2 la mak ayah boleh fikir sendiri boleh pulak biar anak die berlari kesana kemari dalam keadaan macam tu..orang melayu ni..



jangan jadi manusia yang ada otak tapi letak dekat punggung..







p/s..manusia ni ada macam2 rupa, pemikiran dan gaya..






8 comments:

Freaky said...

huhu aduyai.. kanak2 upanye

cinonex coreyan said...

@Freaky: ha la..ooo ingat gmbar ape..biasa nih =p

Jamiel said...

pulak dah..

cinonex coreyan said...

@Jamiel: ha knape2..hehe

zaty luvlianncezzz said...

ahaha..bikin panasssss..engatkan apa la tadi..

cinonex coreyan said...

@zaty luvlianncezzz: ha ingt ape tu..baik cakp..hehe

b a m b a m ' s said...

dai kencing dlm sluar kot..hehehehhe

cinonex coreyan said...

@b a m b a m ' s bukan la..seluar die tertinggl x sedar mase main..hehe