Sunday, 6 March 2011

perlu ke ada silent reader?

as salam

yehaa..see ni la penyakit cinonex..bila dah terupdate satu entry mula la tangan ni gatal nak update lagi..nak update sampai lebam pun buleh..tapi cinonex lebih melihat pada kualiti entry bukan kepada kuantiti..


perlu ke ada silent reader??..kalau soalan ni di ajukan kepada cinonex..yes perlu adanya silent reader..sekurang2 nye boleh menambah kan trafic kite..tapi jangan seorang stalker tu sudah la pegi kondem2 orang memang tak ade kerja la nama nye..


bukan ape time cinonex bersiar2..terpandang la seseorang yang duk maki hamun die punya silent reader sebab tak tinggalkan jejak..ape kejadahnya pergi maki hamun..ingat kalau maki boleh dapat duit ke tak pun pakej percutian..


buat nye si silent reader tu merajuk kan susah pulak nak kene pujuk2..siapa makan cili die la terasa cili tak kan rasa strawberi pulak..dunia2





p/s..tak salah kalau beramah mesra dengan orang bukan kene bayar pun..peace

7 comments:

TeAqArH said...

hahaha...p maki hamun wat pe..
wat penat he an cin

cinonex coreyan said...

@TeAqArH: ha tu la pasal..mungkin terdesak kot..hehe

gigiAriEma said...

haha.. gigi rasa perlu jugak.!
sbb gigi pon ade jdi slent readers tuk stgh blog.. :)

ika zulaikha said...

hokaloh..
meroyan xtentu pasal nk maki hamun?
pelik2....

cinonex coreyan said...

@gigiAriEma: yea..betul2..cinonex rasa tak perlu la marah2 kan..

cinonex coreyan said...

@ika zulaikha: entah la cinonex pun tk faham gak..

APAN said...

erm...ade baik gak silent reader ni...
boleh tlong up traffic...
tpi kdg2 bwk bahaye gak...
kalo blog aku, aku x berapa pecaye ngan kewujudan silent reader ni...
tah wujud ke x la...