Tuesday, 5 April 2011

berhati hati dengan nama joni

assalam


helooo..malas nak cakap lebih atau nak gebang lebih2..kepada rakan2 sila berhati2 dengan manusia yang bernama joni ni ha..


kalau tak nampak boleh tenyeh dekat pic guna tetikus yea..bukan guna jari dekat monitor..cinonex seligi kepala laju2 karang..

itu web lucah..sapa la yang perdajal kan diri ku ini..coiii betul la..sekadar peringatan jea kalau kepada mereka yang kaki blue tu dipersalahkan..tapi dosa ko sorang2 la..jangan ngata cinonex plak ngaja..





p/s..dunia2 macam2 adaaaaaaa

30 comments:

Miss Dill said...

orang gitu mmg mengong!

Miss Dill^^

cinonex coreyan said...

@Miss Dill ha tu la pasal..memg siot la sape main2 tu..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

padan muke cinonex! padan muke! werks werks!! debik je dua tiga empat das guna ibu jari kaki cinonex .. larikkkkkkkkkkkkkk~~

cinonex coreyan said...

@☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ ooo ni batu api ni hasut2 kite yea..haha

dean said...

bhaya nih.huhuh

cinonex coreyan said...

@dean iyola..aku dah terkena..haha

Miz Novexx said...

opsss, dia penah datang kat blog saya.. tapi saya tak bw kat blog dia sebab saya dapat rasa dia macam pelik semacam jer, nasib baek laa...

cinonex coreyan said...

@Miz Novexx ha tu la pasal..hihi
jangn buat benda tak elok dgn blog aku sudah..

maiza love said...

cinonex lari topik sat nak tanya kucing tu memang kecik ke

cinonex coreyan said...

@maiza love x tau la eden betul ke tak kucing tu..macam tak logik pun yea

nida husna said...

nasib baik tak pernah terserempak ngan blog ni

AkuMuzikFilem said...

haha. sex maniac. sangat kapitalis sifatnya itu

Jierah said...

ewww. gila ke hape org tu.

cinonex coreyan said...

@Jierah dulu die tak pergi sekolah

mama pipie said...

joni ye? ok.. ok roger. akan amik perhatian..

satu lagi kan perasan tak ada satu web tu apecer dia suka guna nama blogger yg sedia ada kt dlm shoutmix

cinonex coreyan said...

@mama pipieyup..yeke x perasaan la plak..n lagu satu ade yg letak link iklan dekat shoutbox..mcm la tak leh tau sapa punye..lepas ni kalau jumpe lagi nak pergi terjah..hehe

E-NYCE HAN said...

dAH FOLLOW

cinonex coreyan said...

@E-NYCE HAN terima kasih =)

**::CIKNUURUL::** said...

oo,yeke cinonex?,.nsib la umah CN tu suci murni lg,.hehe,..tq

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** amboi ngate kite yea..jaga2 nanti kene cabul umah cn tu..kite tak tau..hehe

SyAE SyEa said...

seram er -.-''

cinonex coreyan said...

@SyAE SyEa ayokk..dok tau..hehe

caliph shuriken said...

last week dia krap singgah blog sy.. tapi x guna nick joni.. ayat same boat tu laa yg dia guna.. klau x silap stiap kali dia singgah sederet 3~4 nick lain2 serentak.. dia owner semua blog tu kot...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

nabilah said...

walawai..mcm 2 pown ada..masalah2 =P

gadis kepastian said...

aq pown ada juga...dia letak nama mrcute....sengal btol la....

cinonex coreyan said...

@caliph shuriken yeke..emm kene hati2 la pas ni..jgn nak masuk blog ni lagi sudah..=)

cinonex coreyan said...

@nabilah biasa la manusia ade macam2 rupa,perangai n bla2..hehe

cinonex coreyan said...

@gadis kepastian ok2..tq 4 information =)

Cik Yana said...

url dia ape? bese cik Yana tak klik url yang pelik2. hahaha~

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

cinonex coreyan said...

@Cik Yana entoh ler..kite terklik..tgk sekali x pea kan..haha