Wednesday, 6 April 2011

tak bace blog terkenal

assalam


fuhhh hari rabu yang sangat panjang..rasa macam nak tumbuh akar dah kaki ni ha..baru berkesempatan nak menaip sesuatu yang tak berapa nak ada isi..sekurang2 nye update kan dari terbengkalai..bukan terbengkalai sebab tak ada idea..tapi di sebabkan kurang kerajinan..


tak bace blog terkenal??..cinonex adalah salah sorang dari nye..tak tahu kenapa ada suatu perangai yang mungkin tak ada pada orang lain..tak berapa nak membaca setiap entry yang di hasilkan bukan tak menarik..ade jea entry2 yang bagus untuk di baca..cukup sekadar menfolowkan diri di blog mereka tapi tidak pade entry2..


bagi cinonex..biar la diam2 tapi berisi dari bising2 merosakan pemandangan..setiap orang ade perangai yang pelik..mungkin kadang2 orang lain suke tapi tidak pada kita..lain orang lain cara dan citarasa nye kan..peace,salah silap patik minta ampun yea..

36 comments:

Ly_Tulip said...

wah!same la kita.... Sy pon kuang ckit bace blog yg terknal...Ckop la taw siapa mereka.... :P

cinonex coreyan said...

@Ly_Tulip ha ade geng rupanya..haha

adreen said...

hihi cici pun sama... ada jugak view sekali imbas ja.. pas tu.. layan yg biasa bias ja.. bg sokongan

mommylavender said...

mommy dah datang 2x ni tau..hee~ tadi tak jadi nak komen2..krn kebizian~ mommy pun sama..kite serupe, bukan nak xsyen..tapi mmg sikap berdiyam, diri kot

cinonex coreyan said...

@adreen yea..cinonex pun bace blog yg biasa2 jea..kuantiti tak penting tapi kualiti =)

cinonex coreyan said...

@mommylavender em betul tu momy..x tau kenape..ingt cinonex sorang jea mcm tu..hehe

W said...

ramai rupanya tak minat baca blog org terkenal. hehe~ ;)

cinonex coreyan said...

@W ha tu la pasal..ingt aku sorang jea..hihi

FXpert said...

minat bace en3 cinonex jer... muahahaha..... :)

cinonex coreyan said...

@FXpert cis..ha nganjing aku eak..haha

nida husna said...

aku pon sama,,kurang minat,,tapi time boring2 tu terbuka gak,,woahaha

**::CIKNUURUL::** said...

cinonex,..sob sob sob,..ecehh,tetibeee CN ter'sengal kat sni,.T______T

cinonex coreyan said...

@nida husna time boring jea kan..time tak boring tak bace pun..hehe

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** yeke tersengl cinonex..ke memang sengl..peace..gurau jgn mara na =)

Cik Aish said...

seyes!! sama ngn sy... sy follow..tapi bila tau dorang buat entry baru, sy kdg2 bc tp tk komen pun..kdg2 tk bc..hehe
bukan pe..emmm rasa mcm ntah la..dorang femes sgt..rasa diriku terlalu kerdil.haha

Yan said...

Assalam dan salam kenal..


blog u ni pun dah kira blog forfular kan..

cinonex coreyan said...

@Cik Aish tu mungkin salah satu sebab la..malas nak taip lebih2..karang hot plak blog ni..tak nak la di cop identiti buruk

cinonex coreyan said...

@Yan wsalam wbt..yea salam ukhwah =)
yeke..x tau la plak..x kesah la popular ke tak..ape yg rasa nak tulis..tulis jea dalm blog ni =)

kpah k-poh said...

tambah sorang lagi...tak baca blog terkenal...( kecuali tuan punya blog tu biasa dtg ke sbox atau ke kotak komen..)

cinonex coreyan said...

@kpah k-poh haha..ku sangkakan aku seorang saja..rupa2 geng dgn cinonex..hehe

maizalove said...

maiza baca yg mana best je hehe,..yg x best tgk gambar suda..

cinonex coreyan said...

@maizalove kire tak brape nak bace jugak la gitu..hehe

Opah Kentang said...

kalau baca pun jadi silent reader aje la.. hihih.
tol tak?

cinonex coreyan said...

@Opah Kentang yea betull..hehe

mamayung said...

mamayung pun macm tu.kadang2 ada juga la buka yg amat trkenal tp nthlah rasa mcm biasa jer.lebih melekat pd entry yang ada isi bkn pd yg trlbih glamor!?

lavenderlover said...

x bc yg blog popular jgn lupa bc sy punya blog sbb sy pon x popular..haha..x kesah la..up to u,kay..simple ur blog but nice!

nelly said...

Kita sama ~

cinonex coreyan said...

@mamayung yea..betul tu mamayung..kdng2 dah macam x de identiti sendiri..bukan nak mengata atau dengki..tapi boleh menilai sendiri =)

cinonex coreyan said...

@lavenderlover yea betull.citarasa masing2..tq2 =)

cinonex coreyan said...

@nelly kita serupa..kite serupa..hehe

cik payung umbrella said...

ha kalau nak baca entri kat blog yg tk terkenal..jom ke teratak cikpayung..mmg tk terkenal pun..jom la meramaikan sahabat2 cik payung..

cinonex coreyan said...

@cik payung umbrella nanti cinonex akn jejak blk..hehe

++nOTy guGUrL++ said...

baca mana yg menarik minat jek...nie kalo stakat page jek gempak2 tp segala entry mmbosankn...x syok jugak...

cinonex coreyan said...

@ nOTy guGUrL iyola..kadang2 tu x ade isi..just for membebel..=)

i am S!L4H.. said...

tetttt. sy bce yg rse nk bce je. terkenal ke x ke asl best je. haha

cinonex coreyan said...

@i am S!L4H.. iyooo lah tu..yg penting biar la berisikan..=)