Thursday, 7 April 2011

kelemahan shoutbox tersorok

assalam



helooo..mata membutakan mata..biasa la mentekedarah tengah hari tadi kan..mula la setan berbisik tido la tido la..coii betul la kau yea setan tak ade kerja lain agak nye..ehh silap teknik pulak..dah memang tu pekerjaan beliau menghasut2 manusia kejalan yang tak baik ni..


cukup2 sekapur sireh..tak perlu pembuka bicara terlalu panjang..shout box tersorok tipu kalau blogger tak tahu ape itu shoutbox tersorok..kalau tak tahu lebih baik letak jawatan sebagai blogger.kalau tak tahu jugak lebih baik tak payah jadi orang lebih baik jadi beskal..


shoutbox yang duk lepak macam ni..kat belah kanan or kiri
pic rembat dari nunalifnunalif..cinonex minta halal yea..


kelemahan shoutbox tersorok..yes setiap sesuatu tu pasti ada kelemahan nye..tak bermaksud shoutbox tersorok tiada kelebihan..kalau tak ada kelebihan tak ada la orang mereka benda alah ni kan..ape yang nak di gebangkan mengenai kelemahan..


bagi cinonex kelemahan yang paling ketara adalah pengunjung2 tak nampak atau tak bace entry2 yang dihasilkan..bukan semua blogger ni suke membelek entry atau menrollerkan blog kite ke bawah..sebab nye mereka2 yang blogwalking ni benda pertama sekali mata meliar mencari shoutbox dan adik beradik yang seangkatan dengan nye..lebih2 lagi mereka2 yang letak header blog besar gedabak..konfem tak tengok dah ape yang ada kat bawah tu..


antara yang lain tak semua bloger ni internet diorang laju macam cheetah..ade jugak yang lembab nye mengalahkan siput babi..siput babi pun kalah lagi kadang2 tu..tenyeh shoutbox dua tiga kali tak keluar2 baik tenyeh butang pangkah kaler merah terus kan..


so gunakanlah kelebihan yang ada tu..letak la shoutbox kat mane2 yang korang rasa sesuai..biar la pengujung tu jeling2 sikit entry2 yang kite hasilkan..tak pun tepek gambar bogel 2 3 keping konfem terus brenti nak bace entry tu..ok tipu kejadah ape letak gambar macam tu..haha


ape yang di luahkan hanya pendapat diri cinonex sahaja..lain orang lain pandangan nye..jangan ada yang termakan hati pulak dengan cinonex..makan berlauk hati tak ape..peace








p/s..pestime buat entry macam ni ha..haha

30 comments:

jack said...

shoutbox saya letak kat bawah..biar mereka tekan kebawah sikit nak cari shout box tu..hahaha..memang betul..bila ada shoutbox, tak dipandang dah entri kita..nasib baik saya pandang entri cinonex ni..hehe

cinonex coreyan said...

@jack haha..kipas aku nmpok..ha betul2,dah cube perhatikan..bila salah letak tak bnyk sikit pasti ade efek die..

b a m b a m ' s said...

CB punya bulan menyorok.. otomen tolong jaga.. heheheheh..

**::CIKNUURUL::** said...

sy xde shoutbox,..haha,.pes time komen gni,.hehe,.

sayanakhiburan said...

ehem... tiba2 berpeluh bc entri ni... huhuhu

cinonex coreyan said...

@b a m b a m ' s brape hengget upah ke die??

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** cn,nampak sangat menipu..haha

cinonex coreyan said...

@sayanakhiburan ha kenape berpeloh..=)

pneumedic said...

betul..aku sokong...klu header lagi besar,xnmpk pun entry tu..org terus cri shoutbox je..at least klu letak kt bwh,mse scroll down tu nmpk de entry best..lepak la sat bce...kecuali org tu mmg reader blog kite..pnjg giler komen..haha

.:|kamaryeah|:. said...

walau ape pon org kate~
kita setuju ngn cinonex~
klo ikutkan nk letak kat bwh2~
tp xbest lah jugak nk kene scroll smpi bwh kan~
hee~
tue letak kat tgh2~

cinonex coreyan said...

@pneumedic yea..kebnyakan mcm tu la..just cari shout box dan trus kelaur..

cinonex coreyan said...

@.:|kamaryeah|:. yup..dulu cinonex letak bawah sekali..ade efek gak la..tak semua org roll blog sampai bawah..mungkin akan rasa tak ade shoutbox n trus keluar..huhu

shida saje said...

sokong cinonex hihi ^_^

zaty luvlianncezzz said...

sokong!!!! xsuke ngt hidden sB nie

cinonex coreyan said...

@shida saje yeahhh hidup cinonex..tiba2 jea..haha

cinonex coreyan said...

@zaty luvlianncezzz yup..die mcm lambt nak keluar..

one java said...

nambah trafict but our entry not read by them...

cinonex coreyan said...

@one java ok..terima kasih

senydream said...

tu la..sume org msti cri shoutbox kn..jejak la kononyer..hehe2..:)

Eryati said...

shout box sy tersorok..eheheh...sekadar nak cuba sorok2

cinonex coreyan said...

@senydream jejak kasih..haha

cinonex coreyan said...

@Eryati sila2..teruskn usaha murni anda..

NuNu BeBeH said...

Ahaaa..ni keje die ey org xde...
merembat2 plak ye..
nak kena cinonex ni..:p

Pulangkan..pulangkaaaan...ehehee..

**Sukati kite lah nak sorok2 shoutbox..
cinonex jeles tengok rabbit kite tu comel sngt kan...hehee..:p

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH x de x de.org pinjam jea..hihi..yela nanti orang pulngkn..

org sekeh2 rabit tu..hihi

amny said...

sye sedang mengurangkan ruang supaya blog sy xberat..^^

sy lebeh suka hidden sb..

cinonex coreyan said...

@amny yup..tu salah satu kelebihan shoubox tersorok..terpulang pade hak individu nak guna atau tak..hak persendirian tidak akan di cabul..peace=)

relevan said...

Kawan pun tak suka Shoutbox tersorok menyorok ni..nyampah betul lah.. nak kena picit2 dulu baru keluar..

cinonex coreyan said...

@relevan hehe..mujut jugak picit keluar..kalau picit tak keluar2 macam mane?

i am S!L4H.. said...

sy gune cbox float.
=.=

cinonex coreyan said...

@i am S!L4H.. alaa..terpulng pade hak individu..lain org lain citara kan..tu cume pendapat aje =)